Gündem
  • 31.3.2016 22:52

Fethullahçılarla PKK'lılar bir olup Erdoğan'ı protesto etti

Bir grup PKK yandaşı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kaldığı St. Regis Oteli’nin önüne geldi. Ellerinde Katil Türkiye, Türkiye Kürtleri katlediyor, Katil Erdoğan ve Diktatör Erdoğan şeklinde pankartlarla bağırıp çağıran 3-5 PKK'lının arasında Fethullahçılar dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ABD'nin başkenti Washington'da Brookings Enstitüsü'nde yaptığı konuşma esnasında bina dışında gerginlik yaşandı.

Bugün Gazetesi Washington Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Erdoğan’ın korumalarının kendisini zorla Brookings Enstitüsü’nden çıkardığını duyurdu. Arslan, “Brookings’in başkanı gelip beni içeri aldırdı fakat Erdoğan’ın adamları tacize devam ediyor” diye konuştu.
Başkent Washington’da bir araya gelen eylemciler ‘Terörist Erdoğan’ sloganları atılırken, bir kadının kaldırımdan atıldığı, bir diğer gazetecinin ise güç kullanılarak binadan çıkarıldığı belirtildi.PKK Cemaat el ele Türkiye'yi protesto etti
PKK bayrağı altında Türkiye 'Kürtleri katlediyor' sloganı atanlardan birisi de Emre Uslu'ydu. Eski bir polis olan Uslu, Türkiye'nin parasıyla Amerika'ya gitmiş burada ülkesini bırakıp Fethullah Gülen'e hizmet etmiş birisi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumaları, elindeki dövizi almaya çalıştıkları bir kişiyi darp etti

Washington'daki Erdoğan protestosunda gerginlik
Çok sayıda iftiradan dolayı hakkında yakalama kararı çıkartılan Emre Uslu, diğer Fethullahçılar gibi Amerika'ya kaçmış birisi.

PKK Cemaat el ele Türkiye'yi protesto etti
Uslu ile birlikte Otelin önüne gelen sayıları 10'u bulan Fethullahçılar PKK'lılara destek verince olanlar oldu. Otelin önünde Erdoğan'a destek için gelenler PKK'lıları ve Fethullahçıları dövdü.
Ayağından yaralanan Emre Uslu, olanlardan Türkiye'yi suçlayacak kadar rezilleşti.

PKK Cemaat el ele Türkiye'yi protesto etti

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 20:46

İLGİLİ HABERLER