Asayiş
  • 3.4.2017 00:46

FETÖ’den tahliye edilen gazeteci ve polislere gözaltı

Antalya’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana tutuklu bulunan ve geçen hafta şartlı tahliye edilen aralarında gazeteci ve polislerin de bulunduğu 14 kişi yeniden gözaltına alınırken, 6 kişi ise aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan ve geçtiğimiz hafta şartlı tahliye edilen aralarında polis, gazeteci ve eski meclis üyesinin de bulunduğu 20 kişi hakkında tekrar gözaltı kararı çıkartıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, aralarında meslekten ihraç edilen emniyet müdürü, emniyet amiri ve komiserlerin de bulunduğu 15 kişi ile eski meclis üyesi S.T., gazeteciler T.Ç., S.Ş., O.M. ve KHK ile kapatılan Aktif Eğitimciler Sendikası Antalya Şube Başkanı E.P. hakkında gözaltı kararı verdi. Sabah saatlerinde çok sayıda adrese baskın düzenleyen TEM ekipleri, 12 polis ile T.Ç. ve E.P.’yi gözaltına aldı. Firar eden 6 kişinin ise yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 3.4.2017 01:49

İLGİLİ HABERLER