Asayiş
  • 23.5.2019 22:39

FETÖ imamı CHP'deki yolsuzlukları açıklamak için dilekçe verdi

'Ben konuşursam CHP biter, 1 milyarlık yolsuzluk'

Aydınlı gazeteci Serhan Seyhan, cezaevindeki görüşmede kendisine ''Ben konuşursam CHP biter, 1 milyarlık yolsuzluk dosyasını saniye saniye anlatacağım'' diyen Erkan Karaarslan'ın bununla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdiğini ifade etti. Seyhan ayrıca CHP’li belediyelerin bu davadan korktuğunu bu yüzden kendisinin hedef haline getirildiğini söyledi.

FETÖ'nün Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kumpasçılık ile suçladığı Aydınlı yerel gazeteci Serhan Seyhan, hakkındaki iddialara Diriliş Postası aracılığı ile cevap verdi.

''SANİYE SANİYE ANLATACAĞIM''

Karaarslan’ı 2013 yılından beri tanıdığını bu yüzden ziyaret ettiğini belirten Aydınlı gazeteci, Karaaslan ile arasında geçen diyalogların ayrıntılarını şöyle paylaştı: ''Ben konuşursam CHP diye bir parti kalmaz. 1 milyarlık yolsuzluk dosyasını saniye saniye anlatacağım, gibi ifadeler kullandı. Hatta kendisi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bir dilekçe verdi. Bildiklerimi anlatırım ama beraat etmek istiyorum diye. Kendisi çeşitli yollarla laptopunu, cep telefonunu ve bir çanta dosyayı falan adliyeye getirterek savcıya da ifade verdi.''

ASLA BASKI YAPMADIM

Karaarslan’ın tekrar tutuklanmasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe yazıp Karaarslan ile görüşme talebinde bulunduğunu belirten Seyhan, bu talebin kabul gördüğünü söyledi.

Karaslan'a baskı yaptığı iddialarını reddeden Aydınlı gazeteci, ''Bazılarının iddia ettiği gibi avukat olarak değil ziyaretçi olarak görüştüm. Aramızda ses geçirmez cam, telefonla bir görüşme yaptım. Kendisine bir baskı yapma ihtimalim olamaz. Çünkü benimle görüşmek istemediği anda kapatır telefonu çıkar gider odadan. Böyle bir süreçte yaşanmadı. Onun haricinde eşiyle de avukatıyla da görüştüm. Ben baskı da tehdit de bulunmadım. Ben sadece doğruları söyle, hatta FETÖ ile ilgili de gerçekleri anlat etkin pişmanlıktan yararlan dedim'' ifadelerini kullandı.

1 MİLYAR LİRALIK YOLSUZLUK

Seyhan, Karaarslan ile arasında geçen diyalogların ayrıntılarını şöyle paylaştı: “Ben konuşursam CHP diye bir parti kalmaz. 1 milyarlık yolsuzluk dosyasını saniye saniye anlatacağım’ gibi ifadeler kullandı. Hatta kendisi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bir dilekçe verdi. Bildiklerimi anlatırım ama beraat etmek istiyorum diye. Kendisi çeşitli yollarla laptopunu, cep telefonunu ve bir çanta dosyayı falan adliyeye getirttirecek savcıya da ifade verdi.''

Güncellenme Tarihi : 23.5.2019 22:44

İLGİLİ HABERLER