Gündem
  • 29.11.2017 11:49

FETÖ, PKK ve CHP medyasından ses yok!

Kılıçdaroğlu’nun dün grup toplantısında yaptığı skandal açıklamaların yankısı devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkında iftiralarını sürdürmeye devam eden Kılıçdaroğlu, grup toplantısında elinde salladığı kağıtları hiçbir medya kuruluşu ile paylaşmaması kendi yandaşlarının da kafasını karıştırdı. Aktuel.com.tr yazarı Ersoy Dede, bugünkü yazısında Kemal Kılıçdaroğlu’nun kimse ile paylaşmadığı o belgeleri kaleme almış. Ersoy Dede yazısını şu sözlerle bitiriyor:.. “ Ben buradan bir kez daha sesleniyorum.. Sevgili Kılıçdaroğlu.. Bu belgeleri, (hadi beni geç, Ersoy kim ki) Sözcü gazetesine bari verseydiniz ya.. Neden çekiniyorsunuz?…”

BU MUYDU AÇIKLAYACAĞIN BELGELER?
Bir gün önceden randevu verdi.. 'Çok önemli belgeler açıklayacağım' dedi.. Bu belgelerden sonra Erdoğan'ın artık o koltukta oturamayacağını iddia etti.. Merakla bekledi herkes belgeleri.. Derken o kağıtlarla çıktı kürsüye.. Man Adası'nda bi şirket kurulduğunu söylerken bir kağıt salladı milletvekillerine doğru.. Şirketi kuran kişinin adı Sıddık mı Sıdkı mı? diye ter döktüğü dakikalarda yine bir takım kağıtlar vardı elinde..
İsimler sıraladı kağıtlara bakarak..
'Mustafa Erdoğan' dedi, 'Ziya İlgen' dedi, 'Osman Ketenci'dedi..
Hep bu isimleri bir takım kağıtlara baka baka söyledi..

BELGELERİ CHP MEDYASINDA BİLE GÖREMEDİK!
Gün boyu o belgelere ulaşmaya çalıştı bütün gazeteciler..
Hepimiz merak ettik açıkçası bakmak istedik, üzerinde çalışmak istedik..
Ben erişemeyince belgelere, 'herhalde evvelâ CHP medyasında çıksın diye saklıyorlar' dedim.. Zannettim ki Sözcü/Cumhuriyet falan yayınlar, biz de oradan görürüz..
Eee?

O BELGELER GERÇEKSE ÇARŞAF ÇARŞAF YAYINLANMASI GEREKMEZ MİYDİ?
CHP medyasında da yok belgeler.. Hoppala!..
Ya hu yeri yerinden oynatacak, Recep Tayyip Erdoğan'ı istifaya götürecek belgeleri neden çarşaf çarşaf sermiyorsun milletin önüne?.. Neden açıklamıyorsun o kağıtlar neymiş, neler yazıyormuş içinde?.. Neden patlatmıyorsun bombayı?..
Hadi savcılığa verip de yargısal süreci başlatmadın.. Ya hu basına ver madem..

BARİ SÖZCÜ'DE YAYINLASAYDIN!
Bugün 'ne yapar ederim de bu perdelemeyi meşru gösteririm' telaşına düşen bir gazeteci yazıyor köşesinde; ".. Erdoğan iftira davası açsın, Kılıçdaroğlu da belgeleri oraya sunsun.." Arkadaş toptan mı yediniz aklınızı peynir ekmekle?.. İddia sahibi kimse davayı o açmaz mı?.. Kim 'hayır ben masumum' davası açmış bugüne kadar?.. Ben buradan bir kez daha sesleniyorum.. Sevgili Kılıçdaroğlu.. Bu belgeleri, (hadi beni geç, Ersoy kim ki) Sözcü gazetesine bari verseydiniz ya.. Neden çekiniyorsunuz?…

Güncellenme Tarihi : 29.11.2017 11:54

İLGİLİ HABERLER