Gündem
  • 27.10.2021 20:41

FETÖ'cü Adem Yavuz'a CHP ve İYİ Parti cesareti!.. Gelip bütün kurumları teslim alacağız

FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan: Geri geleceğiz..

FETÖ'nün Türkiye'deki kumpaslarının tetikçiliğini yapan ve ABD'ye firar eden Adem Yavuz Arslan, 'Biz geri geleceğiz, kurumlarımızı geri alacağız' dedi.

FETÖ'nün medya imamlarından ve ABD'ye firar eden Adem Yavuz Arslan, FETÖ nün ekran yüzü Kemal Gülen olarak tanınan Fetullah Gülen’in yeğeni Kevser Gülen'in youtube yayınına konuk oldu.

ABD'de yaptığı işlerden bahseden Arslan, "gazeteciliği" eskisi gibi yapacağı günlerin yakın olduğunu savundu. Arslan, "Kurumlarımızı geri alacağız, arkadaşlarımızı geri toplayacağız. Tabiki biz eski mesleğimize devam edeceğiz" dedi.

Arslan, "Zaman, Kanaltürk, Samanyolu kapandı bugün geri dönüş yok onlarda değilim. El koydukları gün dahi dedim. Biz geri geleceğiz. Kurumlarımızı geri alacağız. İtibarlı bir şekilde geri döneceğiz." dedi. Kevser Gülen ise FETÖ'cülere yönelik devam eden operasyonları eleştirerek bu hıncı anlamadığını söyledi. Gülen, içeriye giren FETÖ'cülerin dışarı çıktığında Adem Yavuz Arslan'a minnet duyacağını söyledi.

Adem Yavuz Arslan, 15 Temmuz'da tesadüfen yurt dışında olduğunu iddia ederek, FETÖ'cülere yönelik operasyonları "soykırıma" benzetti.

Arslan, "arkadaşlarımız cezaevinden çıktığından bunları yaptım diyeceğim" diyerek FETÖ'cüler için yaptığı faaliyetleri anlattı. Gülen ise "o gün gelsin biz bir şekilde eski dostlarla barışırız, yeniden sarmaş dolaş oluruz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 27.10.2021 20:06

İLGİLİ HABERLER