Gündem
  • 30.7.2021 07:53

FETÖ'cü Emre Uslu büyük abilerine patladı!.. Yavşaklar sizin yatacak yeriniz yok

Firari Emre Uslu FETÖ yönetiminden özür istedi! 'Bu yavşakları Cemaatin başına...' Yaptığı paylaşımda Cemaat itirafçılığına sinirlenen FETÖ'cü Emre Uslu, "Bu şerefsizlere bu payeleri verdiğinden dolayı gider intihar eder" dedi.

2016 yılında kapatılan Taraf gazetesinin kumpasçı yazarı FETÖ'cü Emre Uslu, FETÖ içerisindeki kavgaya dair Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

ABD'de yaşayan firari FETÖ'cü Uslu, Konya'da FETÖ'nün "sorumlusu" olan Mücahit isimli kişinin hem Konya'da hem de daha önce "Cemaat" tarafından görevlendirildiğini, Sincan'daki tüm "Cemaatçilerin" isimlerini polise verdiğini aktardı. Uslu, kendisine bu isimle ilgili gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaştı. 

"Cemaat" itirafçılığına öfkelenen Uslu paylaşımında, "Kim bu Mücahit? Bu yavşakları Cemaatin başına getiren 'Ali heyetten' kimse sorumluluk alıp kendilerini fedakarca destekleyen Cemaat tabanından özür dilemeyecek mi? Çok mu zor çıkıp 'aldığımız kararların bazıları ve bazı yaptığımız tercihler yanlıştı' özür dileriz demek? 'Ali heyet' yatacak yeriniz yok sizin. İnsan olan utanır. Bu şerefsizlere bu payeleri verdiğinden dolayı gider intihar eder. Cemaatin Konya sorumlusu itirafçı Mücahit hakkında yeni bilgiler... Bu yavşaklara görev verip insanların perişan ettiren Cemaatin karar alma mekanizmasında yer alan isimler bir ömür af dileseniz kabul olur mu bilmem. Sizin yatacak yeriniz yok" ifadelerini kullandı.

FETÖ İÇERİSİNDEKİ KAVGALAR GÜNDEME GELMİŞTİ
15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ içinde yaşanan çatışma, kamuoyuna açık alanlarda da devam etmişti. 2020 yılının Mayıs ayında firari FETÖ’cü Tuncay Opçin, sosyal medya hesabından açık bir şekilde FETÖ lideri Gülen’in yakın çevresini eleştirmişti.

 Öte yandan terör örgütü içinde liderlik kavgası yaşandığı da basına yansımış, hatta FETÖ’nün yayın organı Herkul.org sitesinde, 2020 yılının Haziran ayında “Vifak ve İttifak” başlıklı yayımlanan yazı, FETÖ içindeki kavganın göstergesi olarak yorumlanmıştı.

FETÖ içindeki para tartışmasını gündeme getiren FETÖ’nün kapatılan yayın organı Zaman gazetesi muhabiri Ahmet Dönmez ile onu eleştiren Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı arasında da tartışma yaşanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 30.7.2021 19:47

İLGİLİ HABERLER