Gündem
  • 1.11.2020 21:35

FETÖ'cüler Burhan Kuzu'nun vefatını sabaha karşı nasıl öğrendi

Habervitrini son dakika haberi..Bir süredir koronavirüs tedavisi gören eski AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, vefat etti.

BAKAN BİLE FETÖ'CÜLERDEN SONRA DUYURDU

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Saygın siyasetçimiz, hukukçu ağabeyimiz Prof. Burhan Kuzu’yu, 17 Ekimden beri tedavi gördüğü COVID-19 sebebiyle kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Salgın, bizi yakınlarımızdan, yeri doldurulamaz insanlardan ayırmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.
Burhan Kuzu'nun vefat haberini herkesten önce ilk olarak FETÖ'nin itlerinden Emre Uslu verdi.Kuzu sabaha karşı vefat etti. sabahın o saatinde Amerika'da yaşayan FETÖ alçağı Emre Uslu bu vefatdan nasıl haberdar oldu ve jet hızıyla sevinçle paylaştı.
Kuzu'nun vefatına ilişkin haberler saat 9 gibi duyurulmaya başlandı. Hastanede o saatte açıklama yaptı. Kısaca FETÖ'cülerden 5 saat sonra.
Bu saat farkı bile FETÖ'nün hastanede bir köstebek veya köstebeklerinin olduğu şüphesini doğurdu.
Ailesinin bile açıklamadığı bu haberi Amerika'daki FETÖ'cülere kim uçurdu?
İşte soru bu..
Konuyla ilgili bütün işaretler Kuzu'nun tedavi gördüğü Medipol Mega Üniversite Hastanesi'ne çevrildi.
Bugün bir iddia daha gündeme bomba gibi düştü. Burhan Kuzu'nun daha önce Koronavirüse yakalandığı ve taburcu edilerek evine yollandığı iddia edildi. Altı günlük tedaviden sonra eve yollanan Kuzu'nun Hastane tarafından daha iyi bakım yapılması için tekrar çağrılıdğı iddia edildi.
Başka bir iddia ise FETÖ'den KHK ile ihraç edilen bazı doktorların bu hastanede görev yaptıkları şeklinde.
Bu ididalarla ilgili hastane yönetiminden açıklama baklıyor.

EMRE USLU HAİNİ ŞÖYLE DUYURDU

Burhan Kuzu'nun öldüğü bilgisini ilk ben duyurdum. Bu ilginç bir durumu ortaya çıkardı. İnsanlar beni takip etmeye ve RT etmeye korkuyor. Ama hesabe gelip bakmadan da edemiyor. Bilgi çok az RT almasına rağmen bir çok kişi benden duymamış gibi Kuzu'nun öldüğü bilgisini paylaşıyor.

Resim

 

HABERVİTRİNİ ÖZEL HABERİDİR

Güncellenme Tarihi : 1.11.2020 21:01

İLGİLİ HABERLER