Asayiş
  • 2.12.2021 21:02

FETÖ'de kaset savaşları yeniden başladı

Fetullah Gülen'in zehirlenmesinin ardından örgüt içi hiziplerin savaşı daha da keskinleşti. Firari FETÖ'cü Önder Aytaç'ın attığı tweetler, örgüt içi savaşın artık kaset, kumpas ve şantaj içeren bir yöne evrileceğinin de işaret sinyaliydi. Örgüt daha önce Türk siyasetini, bürokrasiyi ve rakiplerini sindirmek için kullandığı kasetler, şantajlar pratiğini artık kendi savaşında kullanacaktı.

"Kampta da etkin olan mahrem yapılarla ilişkili genişçe 1 ekip -ki bunların başını M.Y,. M.Ö. vb çekiyor- bütün büyük abilerin telefon konuşmalarını yazışmalarını kaydetmiş, kopyalamış çözmüş ve arşivlerini de ABD’ye taşımışlar. Şimdi ise ali heyeti ve hizmetteki üst düzey yöneticileri etkilemek ve vazgeçilmezlik için ve heyet içi mücadeleyi depreştirmek için, bu büyüklere el altından birbirlerinin dinlemelerini veriyorlar. Herkese 1 diğeri hakkında. Fitne ateşine en tepede odun taşıyorlar"

Firari FETÖ'cü Önder Aytaç'ın attığı bu tweetler, örgüt içindeki yöneticilerin de arşive kaydedilen görüntülerinin, telefon konuşmalarının olduğunun açık bir ifşaatıydı. Önder Aytaç, FETÖ çiftliğinde mollalarla irtibatlı Mustafa Özcan'ın başını çektiği MÖZ'ün, (Mustafa Özcan Grubu) FETÖ örgüt yöneticilerinin telefon konuşmalarını, yazışmalarını kaydettiğini ve arşivlerini ABD'ye taşıdıklarını duyuruyordu...

ÖRGÜT İÇİ SAVAŞ

Önder Aytaç'ın tweetleri bununla da sınırlı değildi...

"Bu oyunu gören, karşı çıkanlara da “çeneni kapa, yoksa seni de KÖZ gibi itibarsızlaştırırız” diyerek göz dağı verip, aba altından sopa gösteriyorlar" ifadeleri örgüt içi savaşın boyutu konusunda da önemli ip uçları veriyordu.

Bilindiği üzere, FETÖ'nün eski emniyet mahrem sorumlusu olarak bilinen ve örgüt içerisinde KÖZ olarak adlandırılan Kemalettin Özdemir örgüt tarafından kaset kurgusu ile tasfiye edilmişti.

Huylu huyundan vazgeçmiyordu... FETÖ kendi içindeki mücadelelerde de şantaj ve kaset savaşlarına başlamıştı. Önder Aytaç, tweetinde verdiği Kemalettin Özdemir örneği de bunun şu anda da yaşandığının vesikasıydı.

ARŞİV MÖZ'ÜN ELİNDE

FETÖ'nün 4 gruba ayrıldığı artık herkesin bildiği bir vaka.

İsmail Büyükçelebi 'Gelenekçiler'in, Barbaros Kocakurt 'Barbarosçular' adı verilen grubun, Mustafa Özcan 'MÖZ' diye adlandırılan kliğin, Önder Aytaç ise ‘Yenilikçiler' diye kendisini tanımlayan FETÖ'cülerin üyesiydi.

Bu gruplaşmanın şu an etkili ismi ise Mustafa Özcan'ın başını çektiği oluşum. Örgütün kara parasına da hakim olan Mustafa Özcan, örgüt içindeki gelenekçi ekibi de sindirmiş durumda. Ancak daha da önemlisi Önder Aytaç'ın da tweetlerinden anlaşıldığı kadarı ile, Mustafa Özcan grubu geçmişten günümüze örgütün tüm arşivini de elinde tutuyor.

Para ve bilgiyi kontrolü altına alan Mustafa Özcan grubu diğer örgüt üyelerini de elindeki bu silahlarla sindirmiş durumda. Önder Aytaç da attığı tweetlerle bu duruma açıklık getiriyordu.

BEL ALTI VURUŞLAR

Odatv'nin ulaştığı bilgilere göre, örgüt içindeki bu savaşta Mustafa Özcan'ın karşısında durabilecek tek aday Barbaros Kocakurt olarak gözüküyor. Ancak Mustafa Özcan grubunun agresif tarzı, Mehmet Ali Şengül'ün şüpheli ölümü, örgüt lideri Fetullah Gülen'in zehirlenmesi, maddi kaynakların kesilmesi ve kaset şantajları güç dengesinin Mustafa Özcan grubundan yana olmasına olanak sağlıyor.

Bütün bunların sonunda ise örgüt içi savaşın daha da keskinleşeceğini ve geçmişte Türkiye'de siyasi ve bürokrasi zemininde yaptıkları bel altı vuruşlarını, bu kez kendi aralarında deneyecekleri yönünde...

Hazar Şahsuvar

Odatv.com

Güncellenme Tarihi : 2.12.2021 21:06

İLGİLİ HABERLER