Asayiş
  • 13.1.2020 23:37

FETÖ'den gözaltına alınan Ali Tezel'den ilk açıklama

KAYNAK : YENİ AKİT

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı! Ali Tezel'den ilk açıklama

Sabah saatlerinde FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, "eski eşim benim FETÖ’cü olduğumu iddia ederek şikayette bulundu" dedi.

Sabah saatlerinde FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan sosyal güvenlik uzmanı ve gazeteci Ali Tezel, gözaltına alınma sebebinin attığı tweetlerin olmadığını söyledi. Tezel, “2017 yılında eski eşim benim FETÖ’cü olduğumu iddia ederek şikayette bulundu” dedi.

Tarafsız Haber Ajansı’nda yer alan habere göre; Tezel, 2010 yılında boşandığını belirterek, “2017 yılında eski eşim benim FETÖ’cü olduğumu iddia ederek dilekçe vermişti. Bank Asya’da hesabımın olduğunu iddia etmiş. Bunun üzerine gözaltına alındım” dedi.

Suçlamaların mesnetsiz olduğunu ifade eden Tezel, normalde 4 gün gözaltı süresinin olduğunu, ancak birkaç saat sonra serbest bırakıldığını dile getirdi.

Soruşturmanın takipsizlikle sonuçlanacağını düşündüğünü söyleyen Tezel, “Hidayet Karaca (Kapatılan Samanyolu TV’nin Eski Genel Müdürü) ile 6-7 kez telefonla görüşmem olmuştu. Karaca bana ne zaman emekli olacağına dair sorular sormuştu. Gözaltında bu görüşmeler de bana soruldu” şeklinde konuştu.

Tezel sözlerini, “Benden FETÖ’cü çıkmaz” diyerek bitirdi.

 

Güncellenme Tarihi : 13.1.2020 21:38

İLGİLİ HABERLER