Gündem
  • 31.5.2021 15:46

FETÖ'nün doktoru Kudret çiftlikte 30 FETÖ'cü kadına tecavüz etti

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen yakalandı! İğrenç tecavüz ve istismar...

FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen'in yeğeni olan ve hakkında "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yurt dışında gerçekleştirilen bir operasyon sonucu yakalanarak Türkiye’ye getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını da yapacağız." demişti. Hürriyet yazarı Nedim Şener, FETÖ içindeki iğrenç istismar ve tecavüz olaylarını canlı yayında anlattı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY'nin sözde ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle akrabalık bağı olan Selahaddin Gülen'in, örgüt elebaşının talimatı üzerine FETÖ'nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

Hakkında "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen'in örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumlularıyla da ilişkili olduğu belirlendi.

Hakkında ‘Küçük Yaştaki Kız Çocuğuna Cinsel Saldırı’ suçundan da yakalama kararı bulunan Selahaddin Gülen’in uzak doğu ülkesinde MİT’in başarılı çalışmalarıyla gerçekleştirilen operasyonla yakalandığı kaydedildi. Selahaddin Gülen, MİT tarafından yurt dışında yapılan operasyonla Türkiye'ye getirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde düzenlenen “Kütüphane Söyleşileri” programında, "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını da yapacağız" demişti.

Hürriyet yazarı Nedim Şener, FETÖ'cü Selahaddin Gülen'in yakalanmasına ilişkin operasyonun detaylarını anlattı.

İşte Nedim Şener'in anlattıkları:

Babasıyla birlikte küçük bir kıza tecavüz olayından araması var. Elbette örgütteki pozisyonu yüksek bir yerde... Örgütün bir yönü kumpassa bir yönü de sapıklık... FETÖ'nün çiftliğinde görev yapan bir doktor var, Kudret diye... Orada 7 kadına tecavüz ediyor, 30'a yakın kadına da tacizde bulunuyor. Örgüt bunun üstünü örttü.

Örgütün ışık evleri denilen yerlerde buna benzer vakalar hep anlatılmıştır. En son Çanakkale'de yapılan operasyonda yeni evler açıyorlar öğrencilere ve maalesef gelen öğrencilere sapık amaçlarını alet ediyorlar.

UZAKDOĞU ÜLKESİNDE YAKALANDI

Bir Uzakdoğu ülkesinde küçük yaşta kız çocuklarının istismar edildiği bir ülkeye bu iş gittiği zaman MİT'e yakalanıyor.

FETÖ bugün en son bir mafya elebaşının yaptığı açıklamalarla, MİT Tırları davasıyla kendini yenilemeye çalışıyorsa FETÖ de bir yandan kendilerini korumaya çalışıyor.

CNN Türk muhabiri Duygu Ayaz Bayram, Selahaddin Gülen'in yakalanmasına ilişkin son gelişmeleri anlattı...

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni olan Selahaddin Gülen yakalanarak Türkiye'ye getirildi. Selahaddin Gülen, Fetullah Gülen'in sözde kalemi Cevdet Türkyolu'nun kayınbiraderi aynı zamanda. Örgütte üst düzey sorumlularıyla ilişkisi olduğu da öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 31.5.2021 23:19

İLGİLİ HABERLER