Gündem
  • 13.3.2021 21:27

Fetullah haininden alçak çağrı!.. Türkiye'de iktidar olmak için her teklife açığız

FETÖ elebaşı Gülen'den sinsi mesaj: İktidara sahip olmamız şart tekliflere açığız

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in, sinsi mesajlar verdiği yeni bir video kaydı yayımlandı. Terörist Gülen’in “İktidar’a sahip olmamız şarttır. Tekliflere açığız. Yapılan makul teklifler karşısında temerrüde girmeyiz” sözleri dikkat çekti.

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen, örgüt içine mesajlar verdiği “kırık testi” konuşmalarının yeni yayımlana videosunda “Tekliflere açığız” mesajı verdi.

"Tekliflere açığız geri çevirmeyiz"

Oda TV'nin aktardığı habere göre, terörist elebaşının 9 Haziran 2009 tarihinde yaptığı konuşmadan kırpılarak bugüne dair mesajlarla güncellenen videoda Gülen’in “Tekliflere açığız, iktidara sahip olmamız şarttır. Yeterli donanım ve imkânlara sahip olmadan, iyi bir planlama yapmadan ve sebeplere riayet etmeden acelecilikle yola çıkılırsa, maksadın aksiyle tokat yenebilir. Yapılan makul teklifler karşısında temerrüde girmeyiz” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

FETÖ Biden sonrası Türkiye karşıtı eylemlerini hızlandırdı

Özellikle Joe Biden’ın ABD Başkanı seçilmesi sonrası FETÖ, Türkiye karşıtı eylemlerini arttırdı. ABD’de 170 meclis üyesinin imzasıyla Türkiye’yi hedef alan bir mektup yayımlanmıştı.

FETÖ yazdı ABD’li 170 meclis üyesi imzaladı

FETÖ’cü Enes Kanter, mektubu kendilerinin hazırladığını itiraf etmişti. Kanter “Bir mektubumuz daha çıktı” derken, kendisine cevap veren ve mektupta imzası bulunan ABD’li bir kongre üyesi de Kanter’e teşekkürlerini sunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hedef alındı

FETÖ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da geçtiğimiz günlerde hedef almıştı. New York’ta ‘Stop Erdoğan’ yazılı propagandanın arkasından FETÖ’nün kuruluşu çıkmıştı.

FETÖ'cülerden alçak propaganda: New York'taki panolara 'Stop Erdoğan' yazdırdılar

ABD'ye kaçan FETÖ'cülerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin saldırıları devam ediyor. Temsilciler Meclisi üyelerine mektup yazdırarak Türkiye'yi ve Erdoğan'ı şikayet eden FETÖ'cüler bu kez de New York'un en işlek caddelerinden birinde yer alan reklam panosuna çirkin ifadelerin yer aldığı ilanlar verdi. FETÖ'nün ABD'deki platformlarından olan 'Silenced Turkey' oluşumu, New York'un en işlek caddesi Time Square'de yer alan reklam panolarına 'Stop Erdoğan' yazdırdı.

Güncellenme Tarihi : 14.3.2021 22:11

İLGİLİ HABERLER