Spor
  • 24.11.2016 15:37

Fikret Orman: Kimse şımarmasın

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, başta Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup olmak üzere tüm oyuncularına övgüler yağdırırken, Benfica maçı sırasında yaşadıklarını, "Bir şarkı var biliyor musunuz, 'Bir de bana sor' diye" sözleriyle anlattı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 3-0 geride iken 3-3 bitirilen Benfica karşılaşmasını, "Valerenga maçımız vardı, 3-0 öndeydik 3-3 bitmişti. Bunlar bizim akıllarımıza yazıldı. Biz artık bu günleri tersine çevirdik" sözleriyle değerlendirdi.

"CENK TOSUN'A HELAL OLSUN"
Başkan Orman, "Çok heyecanlı bir maçtı. Valeranga maçımız vardı, 3-0'dan 3-3 olmuştu. Bu maçlar bizi aklımızda kaldı ancak teknik ekibimiz ve taraftarlarımız bunu tersine çevirdi. Cenk Tosun'un attığı golü herkes atamaz. Harbi helal olsun. UEFAŞampiyonlar Ligi'nin en güzel gollerinden biriydi. Milli takımın santraforuna da böyle goller yakışır" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Güriş firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde ilginç açıklamalar yaptı.

"ŞIMARMASINLAR KULAKLARINI ÇEKMEYELİM!"
Oğuzhan ve Quresma'ya da ayrı bir parantez açan Orman, "Oğuzhan 23 yaşında kaptanlık bandıyla çıktı. Yaşı genç olmasına rağmen hiç de öyle değildi, büyümüş de küçülmüş gibiydi. Şımarmasınlar, kulaklarını çekmek zorunda kalmayalım" diye konuştu

"BİR DE BANA SOR"
Başkan Fikret Orman basın toplantısı öncesinde ise, basın mensuplarına tarihi Benfica maçında yaşadıklarını espirili bir şekilde, "Bir şarkı var biliyor musunuz, 'Bir de bana sor' diye" sözleriyle anlattı.

Güncellenme Tarihi : 24.11.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER