Spor
  • 2.9.2013 11:38

Fikret Orman müjdeyi verdi!..

"İLERLEYEN GÜNLERDE STAT İNŞAATINI HIZLANDIRACAĞIZ."

Fikret Orman'ın yazısı şöyle;

Sevgili Beşiktaşlılar,
Türkiye'nin en eski ve ilklerin kulübü olan Beşiktaşımız, her zaman olduğu gibi yine öncü olmaya devam ediyor. Hayallerimizi adım adım gerçekleştirerek, dünya kulübü olma yolunda hızlı adımlar atıyoruz. Büyüklerimizden aldığımız mirası, çocuklarımıza ve torunlarımıza en iyi şekilde bırakmak için, camiamızın yıllardır beklediği stat projesinde, dünyanın en önemli şirketlerinden ve dev markalarından biri olan Vodafone ile iş birliği yapmaya karar verdik. 13 Haziran'da Vodafone ile yaptığımız iyi niyet anlaşmasını geçtiğimiz ay sponsorluk anlaşması olarak imzaladık.
Türkiye spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması olan bu iş birliği ile, yeni stadımızın isim hakkını 15 yıllığına Vodafone'a verdik. Toplam beş yıl süreyle Beşiktaşımız'ın ana sponsoru olacaklar ve futbol takımımızın formasının göğüsünde logosu bulunacak. Sponsorluğun toplam değeri 145 milyon dolar. Sadece Beşiktaşımız'a değil, Türkiye sporuna, konser, eğlence, moda dünyasına da büyük değer katacak olan Vodafone Arena'yı, Türkiye'nin ilk yeşil dostu akıllı stadyumu olarak planlıyoruz.
Vodafone'la yaptığımız bu anlaşma, kulübümüze büyük gelir sağlayacak ve dünyanın en keyifli ve örnek gösterilen stadını yeniden inşa etmenin gururunu hep birlikte yaşayacağız. Vodafone Arena, Beşiktaşımız'ın geleceğinin teminatıdır ve biz de kulübümüze en az yük olacak şekilde bu stadı inşa edebilmenin gayreti içinde olacağız.

İlerleyen günlerde stat inşaatını hızlandıracağız. Bir an evvel kendi evimize dönmek zorundayız. Vodafone ve taraftarlarımızın desteğiyle bu süreci başaracağımızdan hiç şüphem yok.
Amacımız, başta Vodafone Arena olmak üzere, yeni projelerle rakiplerimizin bütçesine hızla ulaşıp, onları gerimizde bırakmak. Vodafone Arena'nın Beşiktaş taraftarlarına ve tüm İstanbulular'a şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

Kulübümüze desteğini her şartta ve her ortamda sergileyen taraftarlarımızın, kombine kartlara ve lisanslı ürünlerimize büyük ilgi göstermesi kulübümüz açısından oldukça sevindirici... Yeni sezon formalarımızın satışa çıkması ile rekor denilebilecek boyutlara ulaşan bu ilginin artarak devam etmesini diliyor; kombinelere ve lisanslı ürünlerimize sahip çıkan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Önemli bir dönemeçten geçmekte olan kulübümüz, sizlerin bu sevgisi, ilgisi ve desteği ile her zorluğu aşacak ve yine sizlere zaferler yaşatmak için var gücüyle çalışacaktır.

Son olarak bu ay okulları açılan tüm yavrularımıza aydınlık yarınlar ve başarılar diliyorum.

En derin sevgi ve saygılarımla.."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:20

İLGİLİ HABERLER