Spor
  • 31.7.2012 15:49

''Filenin Sultanları'' Sırbistan'a bileniyor

HABER VİTRİNİ/ LONDRA -  Olimpiyat Köyünde AA muhabirine konuşan milli voleybolcu Neslihan Darnel, Brezilya ve Çin maçını kaybettikleri için morallerinin bozuk olduğunu belirterek, ''Sırbistan maçı bizim için çok önemli. Almamız gereken maçlardan biri. Ona göre hazırlanıyoruz'' dedi.
     Maçları kaybettikleri için değil, mücadele etmelerine rağmen yenildikleri için üzgün olduklarını ifade eden Neslihan, her maçın motivasyonunun farklı olduğunu ve artık Sırbistan'ı düşündüklerini kaydetti.
     Sırbistan maçında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve rakiplerine karşı her önlemi alacaklarını dile getiren milli voleybolcu, ''Onları yenersek hem morallerimiz yükselecek hem de gruptan çıkmamız için en önemli maç olan Güney Kore maçına daha moralli çıkacağız. Voleybolun tek bir elementiyle maç kazanılmaz. O yüzden hepsini iyi yapmanız gerekiyor. Biz de en iyisini yapmaya çalışacağız'' diye konuştu.
     Başkent Londra'nın çok güzel bir şehir olduğunu belirten deneyimli voleybolcu, ''Bizi maç saatleri biraz etkiliyor. Gece 11'de oynayıp bir sonraki maça sabah 9'da çıkmak biraz etkiledi. Şimdiki maç saatlerimiz daha iyi. Öğleden sonra oynayacağız'' dedi.
    
     -''Yarın en iyisini yapacağız''-
    

     Gruptaki ilk iki maçlarını kaybettiklerini anımsatan Gizem Güreşen ise, ''Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Yarın elimizden gelenin en iyisini yaparak Sırbistan maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz'' diye konuştu.
     Gruptan çıkmak için puanların çok önemli olduğunu vurgulayan milli sporcu, Brezilya maçında aldıkları 1 puanın kendilerine gruptan çıkmak için çok yardımcı olacağını söyledi.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER