Yaşam
  • 29.8.2017 02:12

Filiz Aker hakkında bomba iddia

Filiz Aker'in ağabeyinin 30 yıl önce annesini öldürdüğü iddia edildi.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta ünlü bir otelin 10 katında eski manken Filiz Aker (55) tarafından vurularak öldürüldü. Aker cinayetten sonra silahı kafasına doğrultup intihar etti. Filiz Aker'in hayatı hakkında çarpıcı bilgiler çıkmaya devam ediyor.

ATV haber merkezinden Özlem Aktay'ın aktardığı bilgiye göre: Filiz Akerin ağabeyinin annesini öldürdüğü iddia ediliyor.

Filiz Aker'in ablası Eda Eren katıldığı ATV yayınında ilginç açıklamalarda bulundu. Hala büyük bir şok yaşadığını ifade eden Eda Eren: "Bana aşık olduğunu söylemez şude, ama ilk zamanlar aşıktı, ben arkadaşlarından öğrendim. Vatan'la aynı sitede otururken tanışmışlar, arkadaşlık kurmuşlar. O ilişkiye dönüşmüş, sonra da işte böyle gelişmiş.Bu direk aşka yönelik bir cinayet. Şuurunu kaybetmiş, aklı gitmiş" diye konuştu.

Daha önce de intihar girişiminde bulunduğunu aktaran Eren şunları söyledi:

"Bir sene önce de intihar girişiminde bulundu. Sevilay Öztürk bulmuş.Hep ölmek istiyordu. Aslanlar gibi gideceğim diyordu. Mezarını bir buçuk ay önce yaptırdı. Benim mezarım da şık olacak derdi. Ben onun şokundayım. Düşündüğün zaman bu planlı. Mezarını yaptırdı. Silah aldı. İki kere intihar etme girişiminde bulundu.

PARA ALIŞVERİŞİ OLDUĞUNU SANMAM

Vatan'ın paraya ihtiyacı yok. Para alışverişi olduğunu sanmam.

SÜLEYMAN BAYER: ANNEMİZİ AĞABEYİMİZ ÖLDÜRDÜ

Filiz Aker'in Ağabeyi Süleyman Bayer ise FOX TV'de katıldığı programda, annelerinin 30 yıl önce ağabeyi tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Güncellenme Tarihi : 29.8.2017 02:19

İLGİLİ HABERLER