Asayiş
  • 30.7.2009 00:56

FİLM GİBİ!.. KARAKOLDAN KAÇTILAR LAĞIMDAN ÇIKTILAR!..

Kırklareli'nde, bisiklet çaldıktan sonra yakalanan ve getirildikleri Çocuk Şube Müdürlüğünden kaçan iki çocuk, yeniden bisiklet çaldıktan sonra uzun bir kavalamacanın ardından polisler tarafından yakalandı.

Yakalanan çocuklardan biri, girdiği kanalizasyon deliğinden uzun süren ikna çabalarıyla dışarıya çıkartılabildi.

Alınan bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'nde dün gece Gülay Güner ve Hakan Ediş'e ait 2 bisikleti çaldıkları sırada, devriye gezen polis ekiplerince suç üstü yakalanan E.G. (16) ve K.T. (17), yaşları küçük olduğu için Ç ocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Geceyi çocuk Şube Müdürlüğünde geçiren 2 çocuk hırsız, konuldukları birinci katın penceresinden atlayarak kaçtı. Çocuk hırsızlar, daha sonra Pınar Mahallesi'ndeki Arpalık Camisi'nde Recep Kuzucuk ve Nail Burak'a ait bisikletleri çaldı.

Polislerin peşlerinde olduğunu gören çocuk hırsızlar, çaldıkları bisikletleri Kofçaz ilçesi yolu üzerindeki yeni sanayi sitesi mevkisindeki boş bir araziye bıraktıktan sonra ayçiçeği tarlalarına doğru kaçmaya baş ladılar. Hırsızlardan K.T, dere kenarında saklanmaya çalışırken yakalandı.

E.G. ise dere kenarında bulunan, 40 santimetre genişliğindeki kanalizasyon borusuna girerek saklandı. Polisin uzun süren ikna çabalarının ardından E.G, saklandığı 40 santimetre genişliğindeki kanalizasyon borusundan güçlükle dışarı çıktı.

Polis, 2 zanlıyı gözaltına aldı. Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen zanlılardan E.G'nin bisiklet hırsızlığından 2 sabıkası daha olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER