Asayiş
  • 31.8.2007 17:50

FINDIK TOPLAMAYA GELEN KADINA 5 KİŞİ TECAVÜZ ETTİ

Şikayet üzerine yakalanan 5 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
      İddiaya göre, Tekirdağ’dan 3 hafta önce memleketi Ordu’daki ailesinin yanına fındık toplamaya yardımcı olmak için gelen ve dul olan G.Ç. 2 gün önce kent merkezinde gezerken özel bir teknede kaptanlık yapan Nihat Önday ile tanıştı. Bir süre şehir merkezinde birlikte vakit geçiren G.Ç. ve Nihat Önday akşam da birlikte oldu. Nihat Önday genç kadını bir akrabasının düğününe, ardından Taşbaşı Mahallesi’ndeki kendi evine götürdü. Evde 4 erkeğin daha olduğunu gören genç kadın önce şaşırdı, sonra kendisine ilişki teklif edilince oradan ayrılmak istedi.
     
     “SIRAYLA TECAVÜZ ETTİLER''
      G.Ç.’nin ifadesine göre Nihat Önday kendisini zorla bir odaya götürüp tecavüz etti. Peşinden de Şenel Yılmaz (23), Gökhan Guldan (19), 17 yaşındaki K.B. ve 16 yaşındaki F.T. defalarca zorla cinsel ilişkiye girdi. Sabah erken saatlerde 4 kişinin evden gitmeleri ve Nihat Önday'ın da uyuması üzerine G.Ç. evden kaçarak Çarşı Polis Merkezi’ne sığındı. Polise başından geçenleri anlatan genç kadın, “Gece geç olduğu için evime gidemedim. Bunun için Nihat ile birlikte onun evine gittik. Bana sürekli ‘çok güzelsin, çok iyisin’ gibi iltifatlar ediyordu. Kendisine güvenmiştim. Ama o arkadaşlarıyla birlikte tuzak kurmuş. Bana tecavüz ettiler ve çantamdaki cep telefonumu, fotoğraf makinamı ve kolumdaki künyemi zorla aldılar'' diyerek şikayetçi oldu.
      Şikayeti üzerine harekete geçen polis, önce tekne kaptanı Nihat Önday'ı, ardından genç kadına tecavüz ettikleri ileri sürülen diğer 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. ‘Tecavüz ve gasp’ suçlarından nöbetçi mahkemeye çıkarılan 5 zanlı tutuklanarak cezavine gönderildi.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER