Gündem
  • 27.2.2015 15:52

Fırat Çakıroğlu'nun babasından çarpıcı iddia

Geçtiğimiz hafta Cuma günü İzmir'de, Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı.. Olaylar sırasında Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetti!.. Fırat'ın babası Fuat Mahir Çakıroğlu ilk kez 5N1K'ya konuştu!

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

MHP'li Oktay Vural'ın Meclis'te söz alarak Ege Üniversitesi'ndeki olaylarda hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu'nun yaralı haldeyken polis arabasına alınmadığını ağlayarak anlatmıştı. Kanal D televizyonunda Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına katılan acılı baba Fırat Çakıroğlu'nun ölüm giden acı öyküsünü anlattı.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM Genel kurulunda söz alarak Ege Üniversitesi'ndeki olaylarda hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu'nun yaralı haldeyken polis arabasına alınmadığını, 45 dakika ambulans beklendiğini dolayısıyla kan kaybından öldüğünü gözyaşlarıyla iddia etmişti. Kanal D televizyonunda katıldığı bir programda bu iddialara yanıt veren Fırat'ın babası Fuat Çakıroğlu iddialara şunları söyledi:

"Bu tamamen organize bir olay. Oğlum 5-6 kişilik bir grupla okula gitmiş. Hazırlıklı planlı projeli olarak bir tarafa çekiyorlar oğlumu. Arbede çıkıyor. Bir kafe gibi bir yer varmış oraya çekiyorlar. Orada elinde bıçaklı bekleyen birisi varmış. Benim oğlumda hiç bir şey yok. Sadece kaçmaya çalışıyorlar. Öldürücü yerlerine, özellikle söylüyorum bunu tecrübeli biriymiş 3 tane öldürücü damarlarına vuruyor bıçağını. İki bıçak varmış elinde. Duyumlarım bu olay böyle gelişmiş. "

İŞTE OKTAY VURAL'IN MECLİS'TEKİ KONUŞMASI

 
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:53

İLGİLİ HABERLER