Asayiş
  • 31.5.2006 18:43

FLAŞ!.. ANKARA'DAKİ BÜYÜK ÇETE OPERASYONU ASKERLERE UZANDI

ANKARA - Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, 7 kişiyle birlikte çok sayıda patlayıcı maddenin ele geçirildiği bildirildi.
     Ankara İstihbarat Şube üdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir istihbaratı değerlendirerek Eryaman'da bir eve baskın düzenlediler.
     Operasyon sonucu, aralarında askeri kimlikli olduğu bildirilen şahısların da bulunduğu toplam 7 kişi gözaltına alındı.
     Evde yapılan aramada, çok sayıda patlayıcı maddenin de ele geçirildiği bildirildi. Patlayıcı maddeler arasında C-4 tipi plastik patlayıcılar ile el bombalarının yer aldığı kaydedildi.
     Emniyet yetkilileri, operasyonun Danıştay'a düzenlenen silahlı baskın olayıyla ilgili olmadığını, ancak söz konusu grubu henüz tanımlayamadıklarını bildirdiler. Yetkililer, soruşturmanın Danıştay olayı da dahil olmak üzere çok yönlü sürdürüldüğünü belirttiler.
     Bu arada, Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, öğleden sonra Adli Tıp Kurumu'nda M.E. ve E.T. adlı kişileri sağlık kontrolünden geçirdiler.
     Söz konusu kişilerin bu operasyon kapsamında gözaltına alınıp alınmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:05

İLGİLİ HABERLER