Asayiş
  • 30.9.2011 16:58

FLAŞ... ANTALYA'DA CANLI BOMBA DEHŞETİ! İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER...

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...


Alınan bilgiye göre patlamanın meydana geldiği yerde çok sayıda yaralı var. Yaralılar arasında askerlerinde bulunduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

CANLI BOMBANIN KENDİSİ ÖLDÜ

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, canlı bomba olduğu iddia edilen bir teröristin üzerinde bulunan bomba patladı. Teröristin Komutanlık önünde minibüsten indiği ve iner inmez de üzerindeki bombayı patlattığı kaydedildi. Canlı bombanın cesedi parçalanarak etrafa saçıldı.

Göynük Jandarma Karakol Komutanlığı'nı önündeki kontrol noktası önünde büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Kontrol kulübesi havaya uçarken, kontrol noktasıyla karakol arasındaki otomobiller büyük hasar gördü.

İlk belirlemelere göre karakola girmeye çalışan canlı bomba, kontrol noktasından geçemeyince üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi. Olayda canlı bomba parçalanarak ölürken bir uzman çavuş yaralandı.

Saldırıda canlı bomba tamamen parçalandı. Canlı bombadan kopan parçalar etrafa dağıldı. Saldırıda bir askerin yüzüne cam parçaları isabet etmesi sebebiyle yaralandığı bildirildi.

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Antalya Vali Vekili Recep Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Göynük'te yerleşim alanı ve turistik alandan uzak bir mevkide kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahsın menşei henüz bilinmeyen patlama nedeniyle öldüğü, yakınında bulunan iki kişinin hafif şekilde yaralandığı belirlenmiştir. Olayla ilgili araştırma ve soruşturma devam etmektedir'' dedi.

Bu arada, patlamanın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alındığı, Antalya-Kemer karayolunda ulaşımın kontrollü şekilde verildiği belirtildi.

İHLASSONDAKİKA

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:36

İLGİLİ HABERLER