Spor
  • 5.6.2007 15:07

FLAŞ... FLAŞ... CARLOS'UN MENAJERİ İSTANBUL'A GELİYOR

Sezon bitimi ile takımdan ayrılan sol kanat oyuncusu Ümit Özat"ın yerine arayışlara giren sarı lacivertli ekip Ankaraspor'dan Wederson'u transfer etmiş ve bu boşluğu bu şekilde doldurmuştu. Türk statüsünde oynayan Wederson"nun yanısıra sol kantta Uğur Boral'ın da oluşu Roberto Carlos transferinden vazgeçildiği yorumlarına neden olmuştu.
      Ancak Fenerbahçe yönetimi bu düşüncelerin aksine Roberto Carlos"u transfer etmekten vazgeçmedi. Geçtiğimiz günlernde Brezilyalı futbolcunun menajeri ile yapılan telefon görüşmesinden sonra Carlos"un menajeri Dino Paşalic İstanbul"a davet edildi.
      Bosnalı Menajer Dina Paşalıiç ile İstanbul'da son kez görüşecek olan yönetimin bu görüşmenin ardından Carlos konusunda kesin anlaşmaya varması ve 9 Haziran"da Şükrü Saraçoğlu Stadında yapılacak olan büyük şölene yetiştirmesi bekleniyor. Ancak halen Real Madrid forması giyen Carlos'un 9 Haziran'da deplasmanda Zaragoza ile ve ligin son haftasında ise kendi evinde Mallorca ile oynayacak olması nedeniyle Brezilyalı ünlü yıldızın İstanbul'a gelişinin ertelenebileceği öğrenildi.
      Bu arada Fenerbahçe yönetiminin Carlos"un menajeri ile yapılan görüşmelerde ilk etapta olumlu sonuçlandığı ifade edildi.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:21

İLGİLİ HABERLER