Ekonomi
  • 22.4.2019 15:30

Foça Gezi Rehberi

Yeşil ve mavinin buluştuğu en nadide yerlerden olan Foça, tatilcilerin vazgeçemediği belde olarak tanınmaktadır. Tertemiz ve berrak denizi parlayan güneşi ile içiniz ısıtacak olan Foça’da konaklama için farklı alternatifler yerine tercihinizi focaotel1887.com u değerlendirebilirsiniz. Her tarza uygun odaları ve misafirperverlikleriyle bilinen otel 1887 ekibi adeta size kendinizi çok değerli hissettirecek. Tatilinizi geçirmek için yer ve mekân arıyorsanız Foça tam size göre uygun bir belde olacaktır.

Foça’da Konaklamanın Eşsiz Mutluluğu

Ege Bölgesinin çok kıymetli şehri olan İzmir birbirinden bakir ilçeleriyle dünya şehri olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Buna bağlı olarak Foça denizi, kumu, güneşi ve gezilecek yerleri ile ilk sırayı göğüsler. Foça’da zamanın nasıl geçtiğini unutup kendinizi bu doğa güzelliği olan yere bırakmanız hiçte yadırganmayacaktır. Bu güzel yerde birkaç gün kalmak isterseniz, Foça otel 1887 tam size göre konseptle hazırlanmıştır. Odalarının tarzı ve duruşu sizi çok eski dönemlere götürse de burada olmaktan büyük keyif alacaksınız. Antika, superior, balkonlu ve standart odalarıyla çok güzel bir tatile hazır olun.

İzmir Foça’da Tatil Demek Huzur Demek

Foça gezi rehberisize en yakın gezilecek yerleri açıklayarak işinizi kolaylaştırmayı hedeflemiştir. İzmir’e yaklaşık 70 km uzaklıkta olan Foça’da tarihi mekânlar ve birbirinden güzel evler karşılayacak. Gezmeye doyamayacağınız bir yer olmasıyla bilinen Foça’da farklı ve güzel bir tatil için yola çıkın. Detaylar için https://www.focaotel1887.com/foca-gezilecek-yerler/ sayfasına bakabilirsiniz... Çünkü gündüzü başka akşamı başka olan Foça’da 1887 yılında kurulan otel ayrıca size birçok imkânı sağlayacaktır. Otelin içinde yer alan her detay çok eski yıllara ait olan eşyalarda oluşur. Güzel, sessiz sakin bir güne uyanmanın ve lezzetli kahvaltıların yer aldığı bu otellerde kendinize ait bir şeylerde bulabileceksiniz. Foça gezi rehberiaraştırmalarınız sizi hem doğanın kucağına bırakacak hem de kaliteli dinlenme için otel 1887 odalarına…

Otel Farkını Yakından Görün

Sakin, sessiz ve istenildi takdirde eğlenceli Foça sokaklarına hazır mısınız? Denize 30 metre uzaklıkta olan otelde denizin maviliğini ve asilliğini her dakika görme fırsatı elde edebilirsiniz. Foça’da tatil için otel 1887 otelini değerlendirmelisiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 22.4.2019 17:02

İLGİLİ HABERLER