Medya
  • 17.9.2019 11:58

FOX TV'de hatlar karıştı! Portakal hemen özür diledi

FETÖ soruşturmasında savcı Murat Yönder'e verilen hapis cezasının haberini ekranlara getiren Fatih Portakal, haberde ismi geçen Emekli SAT komandosu Levent Bektaş'ın fotoğrafının kullanıldığını görünce neye uğradığını şaşırdı. Portakal, Bektaş ve ailesinden özür üstüne özür diledi.

FETÖ sanığı Murat Yönder, örgüt üyeliğinden 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Konuyla ilgili detayları ekran başındakilere aktaran Fatih Portakal, haberde Yönder yerine Ergenekon’da ismi geçen Emekli SAT komandosu Levent Bektaş'ın fotoğrafı ekrana gelince neye uğradığını şaşırdı.

Hatayı kısa süre sonra fark eden Fatih Portakal, FETÖ üyeliğinden hüküm yiyen Murat Yönder ile ilgili haberde kullanılan fotoğrafın Levent Bektaş'a ait olduğunu belirterek özür diledi.

"Sizden ve ailenizden özür diliyorum"

Hatanın bilinçli yapılmadığını ifade eden Fatih Portakal, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Levent Bey, kusura bakmayın biz sizi mağdur ettik şu an. Çok özür diliyorum. Bir kez daha biz sizi mağdur ettik ama biz sizi isteyerek mağdur etmedik. Onu da herhalde takdir ediyorsunuzdur. Bir kez daha sizden ailenizden özür diliyorum."

Güncellenme Tarihi : 17.9.2019 12:03

İLGİLİ HABERLER