Sağlık
  • 11.1.2022 13:54

Fransız askısıyla gülüşünü kaybetti!

Ünlü estetisyen N.D’ye Fransız askısı yöntemiyle yaptırdığı yüz gerdirme operasyonu inşaat danışmanı D.S.’nin (35) hayatını kâbusa çevirdi. D.S. yaşadıklarını şöyle anlattı: Çok pis bir ortamdı. Yüzümde kanama ve iltihaplanmalar başladı. Geçmeyince 3 operasyon daha yaptı. Kalıcı izler oluştu, yüzüm tanınmaz hale geldi. Gülemiyorum, sevindiğim ve ağladığım belli olmuyor

İstanbul'da inşaat danışmanlığı yapan D.S. (35), ameliyatsız yüz gerdirme operasyonu olan Fransız askısı yaptırmak üzere internetten yaptığı araştarma sonunda doktor N.D'ye ulaştı. D.S., 6 ay önce ilk ameliyatını oldu. İşlemin ardından eve gider gitmez iddialara göre yüzünde kanamalar oldu.

Doktorla iletişime geçerek durumu anlatınca, "Bu çok normal. Bir süre sonra geçer, düzelir" yanıtıyla karşılaştı. Ancak kanamalar geçmedi. Üstelik yaralarda iltihaplar oluşmaya başladı. Çaresiz bir halde kliniğin yolunu tutan D.S.'ye doktoru 3 kez daha operasyon yaptı ama tüm bunlara karşın eski yüzünden eser kalmadı.

4'üncü kez ameliyat masasına yatırılmak istenen D.S. bunu kabul etmedi. Klinik ve doktora karşı hukuk mücadelesi başlatmaya hazırlanan talihsiz kadın, "6 aydır acı içinde uyuyorum. Hayatım zindan oldu" dedi. D.S. yaşadığı süreci SABAH'a şu sözlerle anlattı:

Güncellenme Tarihi : 11.1.2022 14:09

İLGİLİ HABERLER