Sağlık
  • 24.3.2020 10:55

Fransız doktor şok etti!.. Konuşarak geliyorlar, 2 saat sonra boğuluyorlar...

Fransız doktorun anlattıkları kan dondurdu..

Doktorlar korona dehşetini anlattı! Konuşarak geliyorlar, 2 saat sonra boğuluyorlar...

Dünyayı kasıp kavuran ölümcül yeni tip virüs Kovid-19 bulaşan kişi sayısı 300 bini geçerken, ölü sayısı 13 bine yaklaştı. Avrupa'da koronavirüsün en çok görüldüğü ülkerler arasında yer alan Fransa'da doktorlardan ciddi uyarılar geldi.

Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulaşan kişi sayısı dünya genelinde 300 bini aşarken,  virüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı ise 12 bin 800'ü geçti. Dünyayı kabusa çeviren virüsle ilgili tehlikenin boyutunu ortaya çıkaran peş peşe açıklamalar geliyor.

FRANSIZ DOKTORLAR: KONUŞARAK GELİYORLAR, 2 SAAT SONRA BOĞULUYORLAR

Avrupa'da koronavirüsün en çok görüldüğü ülkerler arasında yer alan Fransa'da doktorlardan önemli uyarılar geldi.

Binlerce korona hastasının tedavisinde görevli doktorlar yaptığı açıklamada, ''Son 24 saatte Paris bölgesinde hastanelerde %20’lik artış var. Hastaların %35’i daha solunum cihazına bağlı.İçeriye konuşarak geliyorlar, 2 saat sonra boğuluyorlar. Lütfen dışarı çıkmaktan vazgeçin. Bu hayal dahi edemeyeceğiniz kadar ciddi.'' ifadelerini kullandı.

FRANSA'DA ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında yaşamını yitirenlerin sayısı 674'e çıktı.

Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü Jerome Salomon, düzenlediği basın toplantısında, virüs tespit edilen kişi sayısının 1559 artışla 16 bin 18'e yükseldiğini belirtti.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2020 23:58

İLGİLİ HABERLER