Spor
  • 15.10.2019 00:11

Fransız kanalından büyük alçaklık

Fransa rejisinden büyük ayıp!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Euro 2020 Elemeleri'nde Fransa ile tarihi bir mücadeleye çıktı.Rakibi ile Türkiye'de oynadığı ilk maçı 2-0 kazanan ay-yıldızlılar, ilk yarıda epey zor anlar yaşadı.Defansif bir anlayışla sahaya çıkan Şenol Güneş'in ekibi, kalede tehlikeli pozisyonlar görse de Mert Günok'un başarılı kurtarışları yardımıyla ilk yarıyı kayıpsız geçtik.

Hakan Çalhanoğlu'nun ikinci yarıda yarattığı pozisyonda Burak Yılmaz, ilk tehlikeli şansımızı gole çeviremedi. Bu esnada Fransa takımı da Türkiye kalesinde çok etkili olamadı.

Maçın kilidini oyuna ikinci yarıda giren Oliver Giroud açtı. Kornerde çok iyi yükselen rakip futbolcu 76. dakikada fileleri sarstı.Türkiye'nin mevcut oyunu ile gol bulması zor gözüküyordu. Şenol Güneş, Cenk Tosun kozunu sahaya sürdü; fakat çok sürpriz bir isim Türkiye'nin umutlarını yeşertti.

Zeki Çelik'in sakatlanmasıyla oyuna giren Kaan Ayhan, Fransa'nın hayallerini suya düşürdü. Genç futbolcunun golüyle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldık ve liderliğimizi sürdürdük.

Bu esnada spor tarihinde ender rastlanan bir olay gerçekleşti.

Maçın yayıncısı olan Fransa rejisi, milli takımımızın asker selamı ile yaptığı sevinci ekrana yansıtmadı.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 15.10.2019 00:15

İLGİLİ HABERLER