Yaşam
  • 13.11.2006 17:25

FUHUŞ MİNİBÜSÜ YAKALANDI!..

Elazığ'da düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları belirlenen 5'i kadın 15 kişi ile fuhşa aracılık ettiği öne sürülen bir kişi yakalandı. Operasyonda ayrıca fuhuş yapılmak üzere düzenlenen bir minibüs ele geçirildi.
      Alınan bilgiye göre, İcadiye Mahallesi'nde bir pastanenin fuhşa aracılık ettiği bilgisini alan asayiş şube müdürlüğü ekipleri, kameralarla yaptıkları takipte pastanede oturan kadınlar ile müşteri gibi gelen erkekler arasında fuhuş pazarlığı yapıldığını belirledi.
      Polis, pastanede anlaşanların kapının önüne gelen ve arka koltuklarından biri çıkarılan, camlarına perde takılan bir minibüse bindiklerini, araç hareket halindeyken burada fuhuş yapıldığını belirledi.
      Pastaneye baskın düzenleyen ekipler, N.Ç, E.G, G.K, S.T ile F.K. isimli kadınlar ile aralarında iş yeri sahibi B. K'nın da bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.
      Yetkililer, son zamanlarda fuhuş yapıldığı için yaklaşık 90 evin kapatıldığı, metruk alanların da devamlı kontrol edildiğini belirterek, fuhuş tacirlerinin minibüsü, fuhuş yapılan bir mekan haline getirdiklerini bildirdiler.
      Yetkililer, Elazığ'da ilk kez böyle bir aracın yakalandığını belirttiler.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:36

İLGİLİ HABERLER