Fuhuş yapılan 17 ev basıldı

••1 dk okuma
Fuhuş yapılan 17 ev basıldı

Hızlı Özet

“Polis tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ayrıca 28 eve yönelik fuhuş baskınları yapıldı. Baskınlarda 17 ev kapatılarak mühürlenirken, 11 evle ilgili adli işlemlerin ise devam ettiği bildirildi.”






Afyonkarahisar’da fuhuş yapıldığı gerekçesi ile 17 ev kapatıldı



Afyonkarahisar'da günlük kiralık evlerle birlikte iki apart işletmesine ilgili mevzuata uymadıkları gerekçesi ile polis tarafından toplamda 36 bin 49 TL idari para cezası uygulanırken 17 ev de fuhuş yapıldığı gerekçesi ile mühürlenerek kapatıldı.



Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, denetimlerin Erenler Mahallesinde yapıldığı kaydedildi. Apart ve günlük kiralanan evlere yönelik denetimlerde, kimlik bildirme kanununun uymayan bir aparta 9 bin 12 TL idari para cezası uygulandı. Denetimlerde kaçak olarak faaliyet gösterdiği belirlenen bir başka aparta ise 18 bin 25 TL idari para cezası olmak üzere toplamda 27 bin 37 TL idari para cezası kesildi.





17 EV MÜHÜRLENDİ



Polis tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ayrıca 28 eve yönelik fuhuş baskınları yapıldı. Baskınlarda 17 ev kapatılarak mühürlenirken, 11 evle ilgili adli işlemlerin ise devam ettiği bildirildi.



Açıklamada ayrıca "Bu kapsamda kayıt dışı müşteri kabulü ve suça meyilli şahısların takibi, fuhuşla mücadele açısından denetimler devam edecek olup, kamu ve toplum yararı için çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecek, suç ve suçluyla mücadele konusunda asla taviz verilmeyecektir" ifadelerine yer verildi.




Bu haber 412 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti
Asayiş

Günlerdir kusuyordu! Savcı acil serviste hayatını kaybetti

Almanya'da savcı olarak görev yapan 42 yaşındaki Sibel Tunç, eşiyle birlikte tatil için geldiği İstanbul'da fenalaşarak yaşamını yitirdi. Günlerdir süren kusma şikayetiyle gittiği hastane koridorunda aniden hayatını kaybeden Tunç'un ölümü "şüpheli" bulunarak olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Habervitrini12829 Görüntüleme
Tekerlekli Kasa: Kara Haydar'ın Lüks Araçlarının İçinden 16 Milyon Euro ve Dolar Fışkırdı!
Asayiş

Tekerlekli Kasa: Kara Haydar'ın Lüks Araçlarının İçinden 16 Milyon Euro ve Dolar Fışkırdı!

Vanlı “Kara Haydar” olarak bilinen Mehmet Fatih Tançalan hakkında Ankara’da yürütülen ikinci bir soruşturma kapsamında İstanbul’da operasyon düzenlendi. Sarıyer Maslak’ta paraların saklandığı tespit edilen araçlarda yapılan aramalarda, yaklaşık 934 milyon TL tutarında euro ve dolar cinsinden döviz

Habervitrini11430 Görüntüleme
Tera Fon'un gizemli 11 yatırımcısı belli oldu: İşte o isimler
Asayiş

Tera Fon'un gizemli 11 yatırımcısı belli oldu: İşte o isimler

Fon soruşturmasında Tera'nın TLY fonunun Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu'na (TEFAS) açılmadan önceki ilk yatırımcıları ortaya çıktı. Aslan payının iki Tera şirketine ait olduğu yatırımcı listesinde Emre Tezmen'in çocuklarının da yer aldığı görüldü.

Habervitrini14276 Görüntüleme
Manisa'daki okul saldırganı ile annesi, babası ve dedesi tutuklandı
Asayiş

Manisa'daki okul saldırganı ile annesi, babası ve dedesi tutuklandı

Turgutlu ilçesinde lise yakınında öğrencilere av tüfeğiyle ateş açarak 11 öğrencinin yaralanmasına neden olan 15 yaşındaki H.O.’nun da aralarında bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habervitrini10420 Görüntüleme