Asayiş
  • 24.9.2013 23:12

Fuhuşa zorlanan Kırgız kızı bakın ne kurtuldu?..

İŞ bulma umuduyla Kırgızistan'dan Antalya'ya gelen ve Döşemealtı ilçesindeki bir restoranın pansiyon kısmında 1 aydır fuhuşa zorlanan 19 yaşındaki E.G., sigara yasağını belirten çıkartmadaki '155 Polis İmdat' telefonunu arayarak kurtuldu.

Yaklaşık 1 ay önce tanıdığı aracılığıyla Kırgızistan'dan Antalya'ya gelen E.G., kendisini havalimanında karşılayan B.Ö. tarafından Döşemealtı İlçesi, Çığlık mevkiindeki bir restorana getirildi. İddiaya göre burada yol masrafları ve kalacak yerini karşıladıkları gerekçesiyle kendilerine borçlu olduklarını belirten kızı fuhuşa zorlayan şüpheli, E.G.'yi erkeklere pazarladı. Elinden pasaportu ve telefonu alınan E.G., durumundan memnun olduğunu hissettirdikten sonra cep telefonunu geri almayı başardı.

Pansiyondaki sigara yasağını belirten çıkartmalardaki '155 Polis İmdat' ibaresini gören E.G., polisi aradı. Yerini tarif ederek yardım isteyen kızın yardımına, Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri yetişti.

Akşam saatlerinde yapılan operasyonda E.G.'yi fuhuşa zorladığı öne sürülen B.Ö., restoranda görevli olduğu belirlenen R.O. (30) ve Y.O. (49) ile işletme sahibi R.C. (46) gözaltına alındı. İfadesi alınan E.G ise Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Sorguları tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:44

İLGİLİ HABERLER