FUHUŞUN ŞİFRESİ: HOROZ DÖVÜŞÜNE TAVUK LAZIM

1 dk okuma
FUHUŞUN ŞİFRESİ: HOROZ DÖVÜŞÜNE TAVUK LAZIM

Hızlı Özet

Bursa'da fuhşa aracılık ettiği ileri sürülen bir travesti yakalandı. Travestiyi arayan müşterilerin, "Horoz dövüşüne tavuk lazım" şifresini kullandığı öğrenildi.

REFİK FİDAN

Edinilen bilgiye göre, Bursa'da fuhuş yapmak ve fuhşa arıcılık etmek suçundan onlarca kaydı bulunan 'Melis' takma isimli travesti H.İ.'nin (29) fuhuş yaptırdığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu dedektifleri, travesti ile irtibata geçerek, "Horoz dövüşü için tavuk lazım" dedi. Müşteri kılığında kadınlar ile 200 TL karşılığında anlaşan polis, eve gelerek H.İ.'yi yakaladı.

Zanlının evinde 3 kadını pazarladığı ve telefonla arayan müşterilerinin yakalanmamak için, "Horoz dövüşüne tavuk lazım" şifresini kullandığı öğrenildi.

Fuhuş yapan 3 kadın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, H.İ. ise "fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu haber 4310 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

FETÖ'nün "güncel yapılanması" soruşturmasında 3 zanlı yakalandı
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

FETÖ'nün "güncel yapılanması" soruşturmasında 3 zanlı yakalandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güncel yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Habervitrini11145 Görüntüleme
Fatih'te çifte cinayet.. Kuyumcu çatışmasının sırrı çözüldü
Asayiş

Fatih'te çifte cinayet.. Kuyumcu çatışmasının sırrı çözüldü

İstanbul'un kalbi Fatih, Nuruosmaniye Mahallesi'nde dün yaşanan kanlı dövizci baskınının altından inanılmaz bir kalpazanlık senaryosu çıktı. Başlangıçta sıradan bir tartışma sanılan olay, polisin derinleştirdiği soruşturmayla birlikte bambaşka bir boyuta taşındı...

Habervitrini13901 Görüntüleme
Okulların açıldığı ilk gün suç örgütlerine operasyon! 2 bin 477 gözaltı!
Asayiş

Okulların açıldığı ilk gün suç örgütlerine operasyon! 2 bin 477 gözaltı!

Okulların açıldığı ilk gün organize suç örgütlerine yönelik yurt genelinde 48 noktada operasyonlar yapıldığını belirten İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Operasyonda 2 bin 477 kişi gözaltına alınmış oldu. Neredeyse bir gün içerisinde 3 bin 500 kişiye yönelik olarak işlem yapıldı” dedi. "Organize suç örgütleri peşlerini bırakacağımızı zannetmesin" mesajı veren Çiftçi, önümüzdeki günlerde de iadeler için Yunanistan, Almanya ve İtalya'ya da ziyaretler gerçekleştireceğini ifade etti.

Habervitrini14293 Görüntüleme
Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandı
Asayiş

Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandı

Emniyeti karıştıran soruşturma! Müdür ve komiserler tutuklandıntalya'da kamu görevlilerine rüşvet verildiği iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada, aralarında eski Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, eski Koruma Şube Müdürü, komiser ve avukatın da bulunduğu 6 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan emniyet mensupları, görev yerleri değiştirildikten sonra açığa alındı.

Habervitrini9380 Görüntüleme