Gündem
  • 29.10.2005 00:10

FÜSUN ÖNAL 'AŞK ÇİŞ GİBİDİR TUTAMAZSIN'DA KÜRTAJLARINI ANLATTI!..

Pop müzik şarkıcısı ve yazar Füsun Önal, İnkılap Yayınevi'nden çıkardığı 'Aşk Bir Çiş Gibidir Gelince Tutamazsın' adlı yeni kitabında geçmişe dair birçok özel anısını okurlarıyla paylaşıyor. Kitabının en çarpıcı bölümlerinde ise; Önal'ın ilk eşi Atilla Özdemiroğlu ile evliyken yaptırdığı kürtajlar ve kendisinden yaşça epey küçük olan meslektaşı Tarkan'a yaptığı ilan-ı aşk yer alıyor.

PİŞMANLIK SATIRLARI
Füsun Önal, kitabında ilk eşi Atilla Özdemiroğlu ile evliyken yaptırdığı kürtajları anlatıyor. Önal kürtaj yaptırdığı için çok pişman olduğunu belirterek, doğmamış bebeklerine yazdığı mektuplara da kitabında yer veriyor. Önal, kitapta başından geçen kürtajları şöyle anlatıyor: "Atilla benim hayatımın ilk erkeği, ilk kocam ve 'doğamayan çocuklarımın' babasıydı. Ben acemilikle hamile kaldıkça 'Benim iki çocuğum var. Bunca aradan sonra yeniden mesuliyet almaya hazır değilim' dediği için, bebeklerimi istemeye istemeye dört kez aldırmak zorunda kalmıştım. (Şimdiki aklım olsa, dinlemez, doğururdum.)" Önal, doğamayan bebeklerine yazdığı mektuplara da kitabında şöyle yer veriyor: "... Kimbilir yaşasaydın ne tatlı bir varlık olacaktın. Yarın, alınacağını düşündükçe içim acıyor... Ama elimden birşey gelmiyor ki... Anneni ve babanı affet. Allah'tan tek isteğim, acı çekmemen, hiçbir şey duymaman... İyi ebedi uykular birtanem..."

TARKAN'A İLAN-I AŞK
Füsun Önal, kitabında kendisinden yaşça çok küçük olan meslektaşı Tarkan'a da şu cümlelerle ilan-ı aşk ediyor: "... Bu yazım 'resmi bir ilan-ı aşşşkkkk'tır. Haberiniz ola. Önceden söyleyeyim de 'hooop n'oluyo' diye şaşırmayın. 'Yeni aşkım'ı yıllardır tanırım. Toydu. Hatta sık sık çişi gelirdi. Ama o hep seksiydi. Gözleri beni alıp, taa uzaklarda bir yerlere götürürdü.." "Yaktın beni zalim... Tiryakin oldum yarim.. Çaldın beni benden... Düştüm ağına zalim" diye duygularını dile getiren..." "Bu genç adam, beni gitgide daha delirtiyor. Baktıkça, seyrettikçe, dinledikçe daha da uçuyorum. Belli, insanı uçurmayı çok iyi biliyor hınzır."

/Sabah

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:47

İLGİLİ HABERLER