Spor
  • 7.5.2013 00:19

Futbol dünyası moral gecesinde

Organizasyona UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İkinci Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Fenerbahçeli futbolcular Salih Uçan ve Mert Günok, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ekrem Ekşioğlu, Kasımpaşalı oyuncu Özer Hurmacı, eski milli kaleci Rüştü Reçber ile spor ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Gecede en fazla ilgiyi genç oyuncu Salih Uçan gördü. Salih, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen davetlileri kırmadı ve herkesle yakından ilgilendi.

Organizasyonda, Mehmet Atalay, Abdullah Avcı, Lutfi Arıboğan, Özer Hurmacı, Ekrem Ekşioğlu, teknik direktörler Giray Bulak ile Ziya Doğan, Mert Günok'un babası olan kaleci antrenörü Mahir Günok ile derneğe katkıda bulunan şarkıcılar Aslı Hünel, Gökhan Tepe, Altay, Nadide Sultan ve komedyen Ercan Akışık'a teşekkür plaketi verildi.

Öte yandan, moral gecesine katılamayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Jimnastik Kulübü BaşkanI Fikret Orman, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ile AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür'e de teşekkür plaketlerinin iletileceği bildirildi.

Organizasyon, geceye katılan şarkıcıların performanslarıyla sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER