Spor
  • 21.10.2008 16:26

FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI ÖZGENER'E HIRSIZ ŞOKU

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in İzmir'deki villasının hırsızlar tarafından soyulmasını son anda çalan alarm engelledi.
İzmir'de, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bahçe demirlerini aşarak girdikleri Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e ait villanın penceresini kırarak açtıkları sırada alarmın çalması üzerine paniğe kapılıp kaçtı. Evde kimsenin bulunmadığı sırada gerçekleşen hırsızlık girişiminin ardından polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Olay, dün (pazartesi) saat 03.30 sıralarında Sahilevleri semtinde meydana geldi. Bahçe duvarlarını aştıktan sonra villaya yönelen kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar, villanın alt katındaki pencerelerden birisinin çerçevesini zorlayarak açtı. Evde kimsenin bulunmadığı sırada meydana gelen hırsızlık girişimi sırasında, pencerenin açılmasıyla birlikte devreye giren alarmın çalmaya başlaması, gece bekçisinin de eve doğru yönelmesiyle paniğe kapılan hırsız yada hırsızlar, villlaya giremeden kaçtı. Birçok villanın ve mandalina bahçesinin bulunduğu bölgede karanlıktan da yararlanan hırsız ya da hırsızlar, kayıplara karıştı. Alarmın çalması ve ihbar üzerine harekete geçen çok sayıda polis ekibi, ablukaya aldıkları bölgede araştırma başlattı. Ekiplerin uzun araştırmalarından bir sonuç alınamadı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER