Spor
  • 8.1.2014 02:40

Futbolcular buharlaştı

Samsunspor’un Antalya Titanik Otel'de sürdürdüğü hazırlık kampı 6. gününü doldurdu. Geçen hafta sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapılırken, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar hafta sonu oynanacak İstanbul Büyükşehir Beylediyespor maçı nedeniyle idman sayısını bire düşürdü. Kırmızı-beyaz-siyahlı takım günü akşam idmanı ile geçirdi. Düz koşu ile başlayan idman, yarım sahada top kapma çalışmasıyla sürdü. İdman taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı. İdmana sakatlığı süren Cemil ve Canberk Katılmadı. MR'ı çekilen Cemil'in ön çapraz bağında esmeme ve dizde kanama tespit edildi. Cemil'in en az üç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Milli takım kampından dönen Musa Sinan ve Erdem düz koşu yaptı.

İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER
Yorucu idman sonrası ilginç görüntüler ortaya çıktı. Takımın açma germe yaparken, üzerlerinden buhar çıkması gülüşmelere neden oldu. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Bu sis değil, oyuncularımın teri. Çok çalışıyoruz, bunun meyvelerini alacağız" diyerek oyuncularını motive etti.


ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİLERFutbolcular günün yorgunluğunu otelin oyun salonunda attılar. Cemil ile Umar'ın langırt oyunu büyük ilgi çekti. Bu arada, kampı ziyaret eden Samsunlular oyuncularla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

MÜKEMMEL KAMP
Kamp sorumlusu İbrahim İnan çalışma temposunun artığını belirterek, "Hafta sonu maçımız var. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Çalışma ortamımız mükemmel. Maça sorunsuz hazırlanacağız ve Samsun'a puan veya puanlarla döneceğiz" dedi.

PEKŞEN EYÜPSPOR'A GİDECEK
Samsunspor'un genç oyuncusu Halil İbrahim Pekşen, bugün kampa katıldı. Kulüp Başkanı Emin Kar, bu oyuncunun Eyüpspor ile temas halinde olduğunu ve büyük bir ihtimalle bu takıma kiralık olarak verileceğini belirterek, "Pekşen bizim oyuncumuz. Tecrübe kazanması ve maç oynaması için bir takıma vereceğiz. En isabetli takım ise bizce Eyüpspor" diye konuştu. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:40

İLGİLİ HABERLER