FUTBOLDA MİLLİ TAKIMIN CAS SÜRECİ BAŞLADI

1 dk okuma
FUTBOLDA MİLLİ TAKIMIN CAS SÜRECİ BAŞLADI

Hızlı Özet

FIFA tarafından 6 maç seyircisiz ve tarafsız sahada oynama cezasıyla ilgili olarak Futbol Federasyonu Uluslararası Spor Mahkemesi (CAS) sürecini başlattı.

ANKARA - Türkiye ile İsviçre arasında İstanbul'da oynanan Dünya Kupası elemeleri play off rövanş karşılaşması sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle FIFA tarafından 6 maç seyircisiz ve tarafsız sahada oynama cezasıyla ilgili olarak Futbol Federasyonu Uluslararası Spor Mahkemesi (CAS) sürecini başlattı.
     26 Mayıs Cuma günü FIFA'ya, Tahkim Kurulu'nun kararının CAS'a taşınacağı yolunda bildirimde bulunulduğu öğrenilirken, Türkiye'nin CAS hakem adayının da İngiliz Peter Leaver olduğu bildirildi.
     Futbol Federasyonu'nun başlayan CAS sürecinde, 10 gün içinde detaylı hukuki itirazıyla ilgili başvurusunu yapacağı kaydedildi.
Bu haber 1440 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galatasaray Kocaelispor'u mağlup ederek zirveyi bırakmadı
Spor

Galatasaray Kocaelispor'u mağlup ederek zirveyi bırakmadı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in beşinci haftasında konuk ettiği Kocaelispor'u 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Bu sezon Süper Lig'deki ilk 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik yaşayan sarı kırmızılı ekip, 13 puanla haftayı lider tamamlamayı garantiledi. Ligdeki son 38 iç saha maçında yenilgi yüzü görmeyen Okan Buruk'un öğrencileri, bu süreçte 30 galibiyet ve 8 beraberlik aldı. İstanbul'daki maçtan puansız ayrılan Kocaelispor ise 9 puanda kaldı.

Habervitrini11865 Görüntüleme
Orban hat-trick yaptı, Amedspor 5 golle kazandı!
Spor

Orban hat-trick yaptı, Amedspor 5 golle kazandı!

Amed Sportif Faaliyetler, Süper Lig'in beşinci haftasında Gift Orban'ın hat-trick yaptığı maçta Başakşehir'i 5-0'lık skorla mağlup ederek ligdeki puanını 10'a çıkardı. Diyarbakır ekibinin Nijeryalı santrforu Gift Orban, ligde çıktığı 5 maçta 6 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Habervitrini10310 Görüntüleme
Şenol Güneş Galatasaray derbisinde takımın başında olabilir
Spor

Şenol Güneş Galatasaray derbisinde takımın başında olabilir

Fatih Tekke'nin ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Şenol Güneş ile anlaşmaya yakın olduğu ileri sürüldü. 74 yaşındaki çalıştırıcının, Süper Lig'in altıncı haftasındaki Galatasaray derbisinde takımın başında olabileceği aktarıldı.

Habervitrini13163 Görüntüleme
 Aziz Yıldırım'a yakın üyeler Acun Ilıcalı için dilekçe verdi
Spor
#Fenerbahçe#Fenerbahçe Haberleri

Aziz Yıldırım'a yakın üyeler Acun Ilıcalı için dilekçe verdi

Başkan Aziz Yıldırım ile ünlü televizyoncu ve eski yönetici Acun Ilıcalı arasında spor kamuoyunda geniş yankı bulan sert atışmalar, resmi bir krize dönüştü.

Habervitrini9996 Görüntüleme