Galatasaray Antrenörü Johan Neeskens, şampiyonluk yarışında Bursaspor'un biraz daha avantajlı olduğunu söyledi. "Futbolda ne olacağı belli olmaz'' diyen Hollandalı bu konuda mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini ifade etti.
Galatasaray TV'deki ''Neeskens'le Soru-Cevap'' programında yaptığı açıklamada, sezonun bitimine 3 hafta kaldığını hatırlatan Neeskens, ''Bursaspor biraz daha avantajlı görünüyor. Ankaraspor maçını 3 puanla geçecekler, ama ne olursa olsun, biz sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Futbolda ne olacağı belli olmaz'' dedi.
Takım olarak İstanbul Büyükşehir Belediye maçına odaklandıklarını, ardından sahalarında Antalyaspor ve deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacaklarını kaydeden Neeskens, ''Bu 3 maçı da kazanmak istiyoruz. Biz kazandıktan sonra diğer maçların sonuçlarının bekleyeceğiz. Dediğim gibi, gelecekten ziyade şimdiyi konuşmamız gerekiyor, çünkü sonuçta hala şansımız devam ediyor'' diye konuştu.
Neeskens, Arda ile ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi:
''İstatistiklere bakarsak, Arda en çok asist yapan futbolcumuz. Ayrıca birçok gol attı. Zaten Arda'nın ne kadar iyi futbolcu olduğunu buraya gelmeden de biliyorduk. Bu sene de Galatasaray için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha ispatladı. Transfer konusuna gelince, genç yaşta ve çok kaliteli bir futbolcusunuz. Onun için yurt dışından, büyük takımlardan teklif gelmesi çok doğal. Burada tabii ki önemli olan Arda'nın ne düşündüğü, kulübün ne düşündüğü. Arda'nın, kaptanlığı da çok iyi yaptığını düşünüyorum. Onun liderlik vasıflarına sahip olduğunu ve bunu iyi bir şekilde yerine getirdiğini düşünüyorum.''
'FUTBOLDA NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ!..'

Hızlı Özet
“Galatasaray Antrenörü Johan Neeskens, şampiyonluk yarışında Bursaspor'un biraz daha avantajlı olduğunu söyledi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Süper Lig'de can pazarı: Küme düşen son takım belli oluyor
Küme düşecek son takım bugün belli olacak. Kayserispor ve Karagümrük’ün ardından; Antalyaspor, Eyüpspor, Kasımpaşa veya Gençlerbirliği bu akşam 1. Lig’in yolunu tutacak.

Leroy Sane'den Fenerbahçe'ye gönderme! ' Galatasaray Türkiye'nin Bayern'i'
Sarı kırmızılı kulübün son yıllarda çok doğru işler yaptığını dile getiren Alman yıldız, “Şampiyon olduğumuz dakikalarda yeni sezonu konuşmaya başladık. Bu aslında Bayern Münih’te de öyle. Yani sürekli kazanmak. Fenerbahçe’ye fark attık” dedi.

Rafael Leao'dan Galatasaraylıları heyacanlandıran beğeniler
Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi'nin prensipte anlaştığı iddia edilen Rafael Leao, Galatasaray'dan Victor Osimhen, Leroy Sane ve Ismael Jakops'un şampiyonluk gönderilerini beğendi.

Hakan Safi, iddialı: 'Tarih yazacağız'
F.Bahçe’de başkan adayı Hakan Safi, Denizci Fenerbahçeliler Derneği etkinliğinde iddialı konuştu. Aziz Yıldırım’la başkanlık için yarışacak Safi, “Sadece paradan ibaret olduğumu düşünenleri yanıltacağım. Hedeflere ulaşan bir takım kuracağım” dedi.