Spor
  • 1.8.2009 11:47

FUTBOLUN ''SÜPER'' GALASI YARIN

İSTANBUL - Futbolda 2009-2010 sezonu öncesi ilk dev maç yarın Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında İstanbul'da yapılacak.
Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş ile Fortis Türkiye Kupası finalisti Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de gelecek hafta başlayacak 2009-2010 sezonu öncesi TFF Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve Fox TV'den naklen yayınlanacak dev maçı, hakem Yunus Yıldırım yönetecek.
Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen ve ilk kez Türkiye'de organize edilen (İlk 3'ü Almanya'da yapıldı) TFF Süper Kupa maçının bilet satışları devam ediyor. Dev maçın biletleri 20 ve 40 liradan Biletix gişelerinden satılıyor. Maç günü stat gişelerinden bilet satılmayacak.
Beşiktaş ile Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanlarla tamamlayacak.
Mustafa Denizli yönetiminde geçen sezon Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek 19 yıl sonra ''duble'' yapan Beşiktaş, bu başarısını TFF Süper Kupa ile taçlandırmak istiyor.
Christoph Daum ile yeni bir başlangıç yapan Fenerbahçe ise, sezon öncesi kupayı müzesine götürerek, lige moralli başlamak amacında.
Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Delgado, İbrahim Toraman ve Ekrem, yarınki maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de ise aynı nedenle Özer ve Roberto Carlos kadroda yer alamayacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER