Dünya
  • 26.8.2019 02:10

G7'de dikkat çeken an! Trump ve Macron'un eşi...

Fransa'nın Biarritz kentinde düzenlenen G7 zirvesinde liderler bir araya geldi. ABD Başkanı Donald Trump ve Brigitte Macron'ın birbirini öperken Emmanuel Macron'un bakışları sosyal medyanın gündemine oturdu

Fransa’nın Biarritz şehrinde bir araya gelen G7 liderleri, bugün yapılan görüşmelerin ardından aile fotoğrafı çektirdi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'ın eşi Brigitte Macron'un ABD Başkanı Trump'ı öperken çekilen bu fotoğrafı ise medyada olay oldu.

Fransa’nın Biarritz şehrinde bir araya gelen liderler, küresel güvenlik, iklim değişikliği ve ticaret hakkında birçok meseleyi masaya yatırdı.

Dünyanın en büyük ekonomilerinden yedisinin oluşturduğu G7 Zirvesi'nde gün sonu aile fotoğrafı çekildi. Gün sonu çekilen aile fotoğrafında ise bazı detaylar dikkat çekti.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte Macron’un, ABD Başkanı Donald Trump’ı yanağından öpmesi görenleri şaşırttı.

MACRON, ZARİF İLE GÖRÜŞTÜ

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü.

G7 Zirvesi'nin yapıldığı Fransa'nın Biarritz kentine bugün sürpriz şekilde gelen Zarif, Macron, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian ve Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire ile görüştü.

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Zarif, "Yol zor ama denemeye değer." yorumunu yaptı.

Fransa’nın Biarritz kentinde düzenlenen G7 Zirvesine davet üzerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldikten sonra, ülkeden ayrıldı.

Donald Trump Brigitte Macron G7 ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 26.8.2019 02:24

İLGİLİ HABERLER