Yaralıların Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.
AYRINTILAR GELİYOR

“Şırnak Gabar Dağı'nda meydana gelen mayın patlamasında 3 sivilin yaralandığı bildirildi.”
Yaralıların Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.
AYRINTILAR GELİYOR

Saç örneğinde kokain tespit edilen 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı F.T., numune alma işleminin prosedüre aykırı yapıldığını ileri sürerek sonuçlara itiraz etti. Hâkim, yeniden test yapılması ve DNA karşılaştırması için resmi başvuruda bulundu.

İzmir'de Güzelbahçe Belediyesi'ne yönelik "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma ve Örgüte Üye Olma", "Rüşvet", "Görevi Kötüye Kullanma" ve "İmar Kirliliğine Neden Olma" suçlamalarıyla yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay ile birlikte toplam 5 kişi gözaltına alındı.

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde fındık bahçesinde define aramak için yapılan kazıda meydana gelen göçükte toprak altında kalan şahıs hayatını kaybetti.

Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik 'yolsuzluk' soruşturmasında gözaltına alınan belediye yöneticilerinin ifadeleri ortaya çıktı. Belediyedeki ihale yolsuzlukları sorulan Belediye Başkan Yardımcısı S.Y. ifadesinde, "Belgeler hazırlandıktan sonra önüme gelirdi, ben imzalardım" ifadelerini kullandı. Öte yandan operasyona ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, şüphelilerin belediye aşevinde hazırlanan yemeklerin kendi firmaları tarafından hazırlanmış gibi faturalandırıldığı iddialarına "Aşevindeki yetim lokmasına çökenlerden hukuk önünde tek tek hesap sorulacaktır" sözleri ile tepki gösterdi.