Spor
  • 31.8.2014 23:12

Galatasaray 3 transferi borsaya bildirdi

Galatasaray Kulübü, Eskişehirsporlu Tarık Çamdal, Napolili futbolcular Goran Pandev ve Blerim Dzemaili ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

İSTANBUL (DHA)

Galatasaray, Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal ile Napolili futbolcular Goran Pandev ve Blerim Dzemaili'nin transferleri için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Tarık Çamdal'ın transferi için Eskişehirspor Kulübü ile, Goran Pandev'in ve Blerim Dzemaili'nin transferleri için Napoli futbol kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.

Galatasaray'ın transferin son gününde 3 yıldızla anlaşmaya vardığı iddia edildi...Galatasaray transferin son gününde 3 isimle anlaşmaya vardı. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, futbolcuları Tarık Çamdal'ın Galatasaray'a transferi konusunda sarı-kırmızılı kulüple anlaşmaya vardıklarını söyledi. Lig TV’nin haberine göre ise sarı kırmızılılar, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ın yanı sıra, Napoli'den Dzmeaili ve Pandev ile de anlaşmaya vardı.

Eskişehirspor Kulübünün Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal'ı transfer etmek için uzun zamandır girişimlerini sürdürdüğünü hatırlattı.

Milli futbolcu Çamdal'ın Eskişehirspor forması altında önemli başarılara imza attığını ifade eden Saraç, şöyle konuştu: "Futbolcumuz Tarık Çamdal'ın Galatasaray'a transferi konusunda anlaşmaya vardık. Detaylar görüşülüyor. Transfer, Eskişehirspor ve Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Tarık'ın da yolu açık olsun. Eskişehirspor'a verdiği emekler için kendisine teşekkür ederiz."

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:11

İLGİLİ HABERLER