Spor
  • 30.6.2018 12:19

Galatasaray 3 yıldız için harekete geçti

G.Saray Ahmed Musa, Trezeguet ve Lincoln için sefere çıkacak..Aslan, Nijeryalı golcü için İngilizlere 3.5 milyon euroluk kiralama teklifinde bulunacak. Kabul edilmezse Trezeguet transferi gündeme gelecek.

GALATASARAY kaliteli bir golcü transferi yapabilmek için tüm şartlarını zorluyor. Sarı-Kırmızılılar’ın santrafor listesinde Leicester City’nin Nijeryalı golcüsü Ahmed Musa yer alıyor. Aslan’ın yöneticileri Cim-Bom’a gelmeye sıcak bakan Musa için İngiltere’ye gidecek ve 3.5 milyon euroluk son teklif yapılacak. Kabul edilmezse alternatifler gündeme gelecek.

TREZEGUET’DE İNTER DEVREDE

Kasımpaşa’nın satmaya yanaşmadığı Mısırlı milli oyuncu Trezeguet, Galatasaray ile 1.8 milyon euroya el sıkışmıştı. Ahmet Musa olmadığı takdirde Sarı-Kırmızılılar bu transferi sonuçlandırabilmek için çaba harcayacak. Bu arada İtalya’nın Corriere dello Sport gazetesi, 23 yaşındaki forvet için İnter’in de istekli olduğunu yazdı. Ancak Galatasaray’ın bu oyuncuya daha fazla ücret verdiği vurgulandı.

BREZİLYALI LİNCOLN ÖNERİLDİ

Cim-Bom’un yeni scoutlarından Mario Jardel, Flamengo’da forma giyen bu kulübün alt yapısından yetişen 17 yaşındaki Lincoln Correa dos Santos’u Galatasaray’a önerdi. 2023 yılına kadar Brezilya kulübü ile sözleşmesi olan genç oyuncunun önünün açık olduğu, geliştirildiği takdirde yüksek fiyatlara satılabileceği kaydedildi. Lincoln Brezilya U17 Milli Takımı’nda 18 maçta rakip filelere 9 gol bıraktı.

(Star)

 

Güncellenme Tarihi : 30.6.2018 12:21

İLGİLİ HABERLER