Spor
  • 16.8.2022 12:57

Galatasaray’a transferde müjdeli haber geldi! Andrea Belotti

 Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun kötü izlerini silmek isteyen Galatasaray, Dursun Özbek yönetimiyle sil baştan başlayarak 2022-2023 sezonuna giriş yaptı. Ligin ilk haftasında Antalyaspor'u mağlup ederek moral depolayan Aslan, ikinci haftadaki Giresunspor yenilgisiyle beklentinin altında kaldı. Bu sırada transfer çalışmalarına da devam eden sarı-kırmızılı ekip, forvet bölgesi için Andrea Belotti'yi gündemine almıştı. Yıldız golcünün transferinde dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Futbolda bir önceki sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla tamamlayan Galatasaray, yeni sezon öncesinde seçime gitti ve başkanlık görevini Dursun Özbek'e emanet etti.Dursun Özbek'in göreve gelmesiyle birlikte sözleşmesi feshedilen Domenec Torrent'in yerine Okan Buruk göreve getirildi.

ANDREA BELOTTI'DEN YEŞİL IŞIK

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a, İtalyan golcü Andrea Belotti'den yeşil ışık geldi.İtalyan basınında çıkan habere göre; Uzun süredir Roma ile görüşmelerini sürdüren Andrea Belotti, müzakerelerin uzaması nedeniyle diğer alternatiflere yönelmeye başladı.

Torino ile sözleşmesini tamamladıktan sonra herhangi bir kulübe imza atmayan Belotti'nin, Palermo şehrinde bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Haberde; Roma'nın Eldor Shomurodov'u elden çıkaramaması sebebiyle Belotti transferinde adım atamadığı belirtilirken, Belotti'nin kendisine teklifte bulunan Nice ve Galatasaray üzerine düşünmeye başladığı ifade edildi.

Fransız ekibi Nice'in 4 yıllık sözleşme önerdiği Belotti'ye, Galatasaray'ın yıllık 6 milyon euro üzerinden bir kontrat sunduğu belirtildi.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ DAHA YÜKSEK

İtalyan basınında yer alan farklı haberlerde, Galatasaray'ın Belotti için yaptığı teklifin diğer takımlara göre daha yüksek olduğu belirtildi.

Bafetimbi Gomis'in ilerleyen yaşı nedeniyle bir golcü transferi daha yapmak isteyen Aslan, Belotti için adeta sınırları zorluyor.

Oyuncunun Roma'ya transferinin gecikmesi nedeniyle transferde elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, bu transferi kısa sürede nihayete kavuşturmak istiyor.

28 yaşındaki tecrübeli forvet Andrea Belotti, 7 sezon formasını giydiği Torino'da çıktığı 251 resmi maçta 113 gol, 28 asistlik katkı sağladı. (Sporx)

Güncellenme Tarihi : 16.8.2022 13:01

İLGİLİ HABERLER