Spor
  • 17.1.2014 15:34

Galatasaray Alex Telles'i Chelsea'nın elinden aldı

Galatasaray'ın yaklaşık 1 aydır transferini bitirmek için uğraştığı Breziyalı Alex Telles ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.

Transferin bitme aşamasına geldiği her an bir pürüz çıkması ve sürecin uzamasıyla Telles transferinin Brezilya dizisine dönmesi hem Galatasaray yönetimini hem de Galatasaray taraftarını çok kızdırmıştı. Ancak dün öyle şeyler yaşandı ki buna herkes çok daha fazla kızacak.

Transfer için son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı Telles transferinde anlaşmanın imzalanması beklenirken Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea son dakikada Telles için kulübüne teklif sundu. Ancak Gremio ve Galatasaray arasındaki anlaşma gereği Brezilya kulübünün bu teklifi reddettiği ortaya çıktı.

Transferin son zamanlarında yaşanan pürüzler sebebiyle Galatasaray'a devamlı gerekliliklerinizi yerine getirin diyerek uyarılarda bulunan Gremio kulübünün gelen teklifleri kaçırmamak için teminat konusunda ısrarcı olduğu aktarıldı.

Brezilya basınına da yansıyan haberlerde Chelsea'nin ve Portekiz devi Porto'nun Telles için kulübüne teklif yaptığı belirtildi. Chelsea'nin hem red cevabı alması hem de oyuncunun Avrupa pasaportu olmaması sebebiyle transferde geri adım atmak zorunda kaldığı ve Porto'nun oyuncu için kulübüne 6.5 Milyon Euro önerdiği ancak Galatasaray'ın Gremio ve Alex Telles'le varmış olduğu prensip anlaşmasından dolayı kulüp ve oyuncunun Galatasaray'ı tercih ettiği aktarıldı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:25

İLGİLİ HABERLER