Spor
  • 15.1.2014 01:00

Galatasaray Alex Telles'in takımını dize getirdi

Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Alex Telles transferi, sarı-kırmızılıların istediği formülle çözülürken, genç oyuncunun en geç cuma gününe kadar Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. 

Galatasaray, uzun süredir peşinde koştuğu Gremio forması giyen Alex Telles transferinde sona gelirken, Brezilyalı genç oyuncunun transferinin sarı-kırmızılı yönetimin istediği şekilde çözüldüğü ortaya çıktı. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren Gremio Kulübü, Galatasaray'ın Telles'in bonservisi için belirlediği ödeme planını kabul etti.

Galatasaray, Alex Telles'in bonservisi olan 6 milyon euroya Brezilya ekibine 3 taksitle ödeyecek. Telles'teki ödeme planı sorununun çözülmesinin ardından iki kulüp gerekli belgeleri birbirlerine gönderdi.

Alex Telles ile günler öncesinden anlaşan Galatasaray, Gremio ile ödeme planında sorunlar yaşamış ve transfer rafa kalkma aşamasına gelmişti. Gremio Kulübü Telles için belirlenen 6 milyon euroluk bonservis bedelini peşin isterken, Galatasaray bu bedeli 3 taksitle ödeme ısrarını sürdürmüştü.

Alex Telles transferinde ödeme planı sorununu da aşan Galatasaray'ın genç oyuncuyu en geç cuma gününe kadar Türkiye'ye getirip imza attırması bekleniyor. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:28

İLGİLİ HABERLER