Spor
  • 30.8.2014 01:54

Galatasaray aradığı forveti buldu

Didier Drogba’nın ayrılmasının ardından yeni golcü arayışına girişen Galatasaray, şimdiye kadar ilgilendiği isimler ile büyük aşama kaydetmesine rağmen, transferde bir türlü imza aşamasına gelememişti.

Mevlüt Erdinç, Kevin Campbell, Lukas Podolski gibi Avrupa’da oynayan forvetlerden yüksek bedelleri nedeniyle vazgeçen sarı-kırmızılı kulüp, aradığı ismi Brezilya’da buldu. Süper Kupa finalinde Fenerbahçe karşısında gol yollarında oldukça etkisiz kalan Galatasaray, Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin isteği doğrultusunda forvet transferini bitirmek için düğmeye bastı.
Transfer için girişimlerini hızlandıran Galatasaray yönetimi, Habertürk’ten Erhan Telli’nin haberine göre, Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico Paranaense’de forma giyen 22 yaşındaki forvet Marcelo Cirino Da Silva’ya resmi teklif götürdü. Prandelli’nin de “Olur” raporu vermesinin ardından harekete geçen İdari Menajer Cenk Ergün, Brezilya’ya uçtu.

Atletico Paranaense yöneticileri ile masaya oturan Ergün’ün, genç futbolcunun satın alma opsiyonlu kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Forvette ve her iki kanatta görev alabilen Cirino, bu sezon çıktığı 13 maçta ağları 3 kez havalandırmayı başardı.
Üç sezondur Atletico Paranaense forması giyen Cirino, 75 maçta 14 gole imza attı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:13

İLGİLİ HABERLER