Spor
  • 2.7.2009 15:06

GALATASARAY ARJANTİNLİ KALECİ FRANCO İLE SÖZLEŞME İMZALADI

TEGELEN - Sarı-kırmızılıların kamp yaptığı Hollanda'nın Tegelen kasabasında Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte sözleşmeye imza atan Leo Franco, Galatasaray gibi büyük ve dünya çapında tanınan bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu benim için hem onur hem büyük bir adım" dedi.
İspanyol takımlarından olduğu gibi Arjantin, İngiltere, Almanya ve İtalyan kulüplerinden teklifler aldığına işaret eden Franco "Diğer teklifler Galatasaray'ın teklifinin özelliklerini taşımadı. Galatasaray'ın sahip olduğu imkanlara ve hedeflere sahip değildi, dolayısıyla Galatasaray'ı tercih ettim" dedi.
Franco, teknik direktör Rijkaard'ın oyun tarzının hoşuna gittiğini de vurgulayarak, "Rijkaard ile son derece iyi çalışacağımızı düşünüyorum. Barcelona'da şampiyonlar ligi kazanmasının haricinde uzun süre teknik adam olarak çalıştı. İyi çalışacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ise, Franco ile 1 Temmuz itibariyle 3 yıllık anlaşma sağlandığını ve kendisinin bonservisi elinde olarak Galatasaray'a geldiğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:32

İLGİLİ HABERLER