Spor
  • 30.1.2022 15:21

Galatasaray ayrılığı TFF'ye bildirdi! Luyindama gitti

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yabancı kontenjanında yer açmak için bazı yıldızlarla yollarını ayırma kararı almıştı. Sarı-kırmızılılar, Luyindama'nın Suudi Arabistan'a transfer olacağını TFF'ye bildirdi. Deneyimli savunmacı, TFF'de yer alan Galatasaray'ın faal futbolcular listesinden de kaldırıldı.

Tarihinin en kötü sezonunlarından birini yaşayan Galatasaray, transfer döneminde yapacağı takviyelerle ikinci yarıda yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Kaleci, orta saha ve forvet almayı planlayan sarı-kırmızılılar, yabancı kontenjanında yer açmak için yoğun mesai harcıyor.Sezon başında alınan Gustavo Assunção'yu gönderen Cimbom, bir isimle daha yolları ayırdı.Yaşadığı ağır sakatlıkların ardından bir türlü eski performansını yakalayamayan Luyindama, sezonun kalan bölümünde sarı-kırmızılı formayı giymeyecek.Ayrılığı daha önce de gündeme gelen Kongolu yıldızın takımdan gönderileceği TFF'ye bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde yer alan Galatasaray'ın faal futbolcu kadrosundan Luyindama'nın isminin çıkarıldığı görüldü.Sarı-kırmızılı takımın tüm futbolcularının yer aldığı kadro bilgisinde ise Luyindama'nın 30.01.2022 (bugün) Suudi Arabistan'a transfer olacağı bilgisi bulunuyor.Galatasaray transfere dair henüz resmi açıklama yapmadı. Luyindama'nın kiralandığı mı yoksa bonservisyle birlikte mi gönderildiği ilerleyen zamanlarda netleşecek.Luyindama'nın ardından Babel ya da Morutan ikilisinden biriyle daha yolların ayrılacağı iddia ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2022 15:26

İLGİLİ HABERLER