Spor
  • 10.8.2018 13:04

Galatasaray Barcelona'dan Marlon'i getiriyor

Galatasaray'da transfer gündemi hareketlendi. Sarı-Kırmızılılar stoper bölgesi için rotasını Barcelona'ya çevirdi. Emre Akbaba'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Kara Mbodji için önemli açıklama. Scarpa ve Bolasie'de iddiaları...

Savunma hattının sınıfta kaldığı bir hazırlık dönemini geride bırakan G.Saray'da transferde öncelik savunmaya verildi. Eski oyuncusu Denayer'i tekrar kiralamak isteyen sarı-kırmızılı kulüp, M. City'den gelen "10 milyon euro'ya satmak istiyoruz'' cevabı sonrasında B Planı'nı devreye soktu.

G.Saray'ın Barcelona'nın 22 yaşındaki genç stoperi Marlon için girişimde bulunduğu ortaya çıktı. Barcelona Genel Sekreteri Abidal'la temasa geçen yetkililer Marlon'u kiralamak istediklerini bildirdiler.

Marlon, "Dışarıdan alacağımız zaman takımın yaş ortalamasını aşağıya çekmek zorundayız'' açıklamasını yapan Fatih Terim'in transfer kriterine de uyuyor. (Sabah)

SCARPA İDDİASI

31 Ağustos’a kadar transfer çalışmalarına devam edecek olan Galatasaray’ın radarına sürpriz bir isim girdi: Gustavo Scarpa...

Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! Galatasaray'ın gözü Barça'da!

Kariyeri boyunca hep Brezilya kulüplerinde forma giyen 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun bonservisi Palmeiras’ta.

Brezilya basınına göre Galatasaray, Scarpa için nabız yokluyor. Piyasa değeri 9 milyon Euro olarak gösterilen Sambacı, Brezilya Milli Takımı’nda da 1 kez forma giydi.

Orta sahanın merkezinde ve kanatlarda görev yapabilen Scarpa, 2018’de 6 karşılaşmada forma giydi. Scarpa’nın İtalya pasaportu da bulunuyor. (Fanatik)

BOLASİE GÜNDEMDE

Galatasaray transferde sessiz ve derinden ilerleyişini sürdürürken Barış Özbek, Everton'dan Yannick Bolasie'nin sarı-kırmızılı ekibin gündeminde olduğunu söyledi.

Futbolu bırakan ve teknik adamlık için kolları sıvayan Barış, G.Saray'ın bu sezon çok fazla maç yapacağını ve takviye yapmasının şart olduğunu kaydetti. Menajer arkadaşları olduğunu belirten eski futbolcu, "G.Saray'ın Yannick Bolasie için ciddi olduğunu duydum. Kiralık olarak gelmesi yüksek bir olasılık" diye konuştu.

 

 

Güncellenme Tarihi : 10.8.2018 13:09

İLGİLİ HABERLER