Spor
  • 29.7.2022 14:35

Galatasaray Başakşehir'den Berkay'ı istedi

 Galatasaray transfer haberleri: Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray'a ret! Yılın takasına engel oldu...

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray, AZ Alkmaar'ın Norveçli oyuncusu Midtsjö ve Midtjylland'dan Evander'in transferlerini bitirme aşamasına gelmişti. Sarı-kırmızılılarda bu gelişmeler yaşanırken, Süper Lig'den sürpriz bir isme teklif götürüldü. Okan Buruk'un bizzat istediği transfer için görüşmeler yapılırken, beklenmeyen bir yanıt Orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray, AZ Alkmaar'ın Norveçli oyuncusu Midtsjö ve Midtjylland'dan Evander'in transferlerini bitirme aşamasına gelmişti. Sarı-kırmızılılarda bu gelişmeler yaşanırken, Süper Lig'den sürpriz bir isme teklif götürüldü. Okan Buruk'un bizzat istediği transfer için görüşmeler yapılırken, beklenmeyen bir yanıt alındı. İşte yaşananlar...

Galatasaray'da orta saha transferi için çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Süper Lig'in ekibinin kapısı sürpriz bir teklifle çalındı.

Çarşamba akşamı Galatasaray Adası'nın açılışında yerini alan Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur dün Avusturya'nın yolunu tuttu.

OKAN BURUK'UN ONAYI ALINDI

Kampta Okan Buruk'la görüşen Timur, Midtsjö transferini bitirdiklerini söyledi ve Evander için son kez hocasından fikir aldı.

Buruk'un takımında görmek istediği Evander için Galatasaray son bir hamle yapacak.

TEKLİF 7 MiLYONA ÇIKACAK

Brezilyalı 10 numara için teklif edilen 6 milyon Euro bonservis 7'ye çıkartılacak ve Danimarka kulübü ikna edilecek.

Bu arada G.Saray, sözleşme detaylarını konuşmak için Norveçli Midtsjö'nün menajerini dün İstanbul'a getirdi.

Taraflar 3 yıllık anlaşma için el sıkışırken, resmi imzaların kısa sürede atılacağı ifade edildi.

SÜPER LİG EKİBİNİN KAPISI ÇALINDI

Bu gelişmelerin ardından sarı-kırmızılılar, Süper Lig ekibinin kapısını çaldı.

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un isteği üzerine Başakşehir'den Berkay Özcan için de girişimlerini sürdürüyor.

BERKAY İÇİN TAKAS TEKLİFİ

Sarı-kırmızılı çalıştırıcının eski öğrencisi olan 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için yönetim, Başakşehir'e takas teklifinde bulundu.

SADECE NAKİT İSTENDİ

Ancak turuncu-lacivertlilerin bu öneriyi kabul etmediği ve Aslan'dan sadece nakit para istediği öğrenildi. İki kulüp arasında pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

Almanya doğumlu olan Berkay Özcan, kariyerine stoper olarak başladı. Sonradan orta saha oyuncusuna evrildi. Asıl bölgesi 8 ve 10 numara olan 24 yaşındaki oyuncu, üç sezondur Başakşehir'de forma giyiyor.

Turuncu-lacivertli ekiple 109 resmi müsabakaya çıkan Berkay, 3 gol-3 asistlik performans gösterdi. 2019-20 sezonunda Hamburg'dan kiralık geldiği Başakşehir'de eski teknik direktörü Okan Buruk ile berlikte şampiyonluğa ulaşan başarılı futbolcunun, 2020-21 sezonunda 2.5 milyon Euro'ya bonservisi alınmıştı.

Güncellenme Tarihi : 29.7.2022 14:38

İLGİLİ HABERLER