Spor
  • 29.7.2019 16:23

Galatasaray Başkanı'ndan Falcao ve Luyindama açıklaması

Falcao ve Luyindama açıklaması! 'Bonservisini aldık'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündemdeki transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

Olası herkesle görüşüyoruz. Transfer aylar öncesinde, yıl içinde süren bir süreç. Galatasaray'ın koşulları ve taraftarımızın taleplerine göre transferler yapmak istiyoruz. Taraftarların talebi her zaman birinci sıradır.

Bir sürü isim geçiyor. Buna saygı da duyuyoruz. Medyayı eleştirmiyorum ama bazı menajerler oyuncusunun isminin geçip değerlenmesini istiyor. Bizim scout ekibi zaten oyuncuları izliyor. Bizim bir süzgecimizden geçiyor futbolcular. 1 aylık süre daha var.

Piyasalar uçmuş durumda. Atletico bir futbolcu alıyor 120 milyon. Türkiye, daralarak hiçbir yere gelemez. Gençleştirmeye örnek gösterilen Ajax'ın piyasa değeri 400 milyon euroya yakın. Gençleşiyor denilen takımın değeri bizim 4 katımız.

"BONSERVİSİNİ ALDIK"

"Falcao transferi için uğraşıyoruz. Luyindama'yı bitirdik. Kiralık oynuyordu, onun bonservisini aldık. Dün bir maç oynadık, oradaki çocukları gördünüz. Bizim yüreğimizi kabarttılar. Ben tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Tek bir takımın başarılı olması ülke için yeterli olmaz. Yapılandırmanın bir an önce halledilmesini bekliyoruz."

Güncellenme Tarihi : 29.7.2019 16:25

İLGİLİ HABERLER